Ereğli’de Mahalle İftarları Devam Ediyor

Ereğli’de Mahalle İftarları Devam Ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “İftar Sofraları” devam ediyor.

Farklı mahallelerde kurulan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği İftar Sofralarının son durağı Kuyu Başı Bestekar Mustafa Seyran Caddesi oldu. Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İstanbul Koner Derneği Başkanı Murat Başol ve Yönetim Kurulu, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen İftar programına yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

İftar sofralarındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarak hasbıhal eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Mahallelerde vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmak bizim için ayrı bir güzellik oluyor. Bu sofrada yediğimiz yemeğin tadı bir başka güzel bu sofralar bizlere Ramazan ayının mutluluğunu ve huzurunu, büyük bir aile olmanın ne demek olduğunu hatırlatıyor” dedi.

Başkan Özgüven, İstanbul Koner Dernek Başkanı Murat Başol’a da katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

İstanbul Koner Derneği Başkanı Murat Başol de, böyle bir organizasyonla İstanbul Koner Dermeği olarak Ereğlililerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşattığı için Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkürlerini sundu.

Vatandaşlar da, Başkan Özgüven’e böyle bir projeyi geleneksel hale getirip birlik ve dayanışma sağladığı için teşekkür etti.

İftardan sonra Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlencesi, Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde birbirinden güzel gösteriler ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.