Ereğli’de mahalle iftarı bu kez Hortu’da kuruldu

Ereğli’de mahalle iftarı bu kez Hortu’da kuruldu

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği mahalle iftarları bu kez Hortu Mahallesi’nde kuruldu.

Geleneksel Ramazan ruhunu Ereğlililere yaşatmak adına faaliyetlerine devam eden Ereğli Belediyesi, Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneğinin ile ortaklaşa yürüttüğü mahalle iftarlarıyla her gün bir mahallede toplu iftara ev sahipliği yapıyor. Mahalle iftarları kapsamında Ereğli Belediyesi son olarak Hortu Mahallesinin sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Ereğli’de mahalle iftarlarının ve Ramazan şenliklerinin geleneksel hale geleceğini belirten Başkan Özgüven, “Amaç yaşlımızla gencimizle, büyüğümüzle küçüğümüzle bir araya gelerek aynı sevinci paylaşabilmek. Ereğli Belediyesi olarak bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha büyük organizasyonlara imza atacağız” dedi.

Ereğli Belediyesin ilk kez böylesine büyük organizasyonlara imza attığını ifade eden Hortu Mahallesi sakinleri, toplu iftar yemeği vererek insanların bir araya gelmesine ve tanışmasına vesile olan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.