Ereğli'de fotoğraf çekim kursu başladı

Ereğli'de fotoğraf çekim kursu başladı

Ereğli'de, Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği'nin (ANFODER), Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediği temel fotoğraf çekimi kursu başladı.

Ereğli'de, Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği'nin (ANFODER), Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediği temel fotoğraf çekimi kursu başladı. Dekanlık binasında tanışma sonrası ilk derslerini gören öğrencilere NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Peker, Yrd. Doç. Dr. Kemal İzci, ANFODER Başkanı Yavuz Görür, ANFODER Yönetim Kurulu üyeleri ve kurs öğretmenleri katıldı.

ANFODER Başkanı Yavuz Görür, yaptığı açıklamada, ''Üniversite öğrencilerinin talepleri üzerine Yrd. Doç. Dr. Selçuk Peker, hocamız bizimle irtibata geçerek 'Üniversite binasında, öğrencilerimize yönelik Fotoğrafçılık kursu açmak' istediklerini bize ileTti. Bizim Dernek olarak kendimize görev bildiğimiz, fotoğraf sanatını tanıtmak, öğretmek ve sevdirmek amacımızdan hareketle öğrencilerimizin ve NEÜ Dekanlığının bu taleplerini yönetim olarak kabul ettik ve fotoğraf çekim kursumuzu başlattık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.