Aileye Musallat Olan Cin Hayatlarını Kararttı

Aileye Musallat Olan Cin Hayatlarını Kararttı

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir aile, kendilerine cin musallat olduğunu iddia ederek yetkililerden yardım istedi

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir aile, kendilerine cin musallat olduğunu iddia ederek yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli’nin Kazancı mahallesinde ilginç bir olay meydana geldi. 44 yaşındaki Filiz Ü. bir gece eşiyle yatarken ev içerisinde birini gördüğünü söyledi. Eşi yanında yatmasına rağmen kapıda eşine benzer birini gördüğünü öne süren Filiz Ü, korktuğunu söyledi.

Olayı anlatan Filiz Ü., şunları kaydetti:

"Her gece geliyor bana musallat oluyordu. Başımda uyuşma oldu. Artık Kelime-i Şahadet getiremiyordum ama hocaya gittikten sonra düzelmeye başladım. Yine ara sıra başımda uyuşmazlık oluyor, bu tür şeylerle hiç uğraşmadım. Bu sürede Karaman’a taşındık, iki ay kaldıktan sonra yeniden geldik. Yaşadıklarımdan sonra psikolojim bozuldu, sinirlenip her tarafı kırıp dökmeye başladım. Tedavim için eşim ev içerisinde bulunan bütün eşyaları sattı. Şimdi ev eşyasız, çocuğum okulsuz, eşim işsiz kaldı."

"EŞİMİN SESİ DEĞİŞİK ÇIKIYORDU"

Eşinin yaşadıklarını anlatan 47 yaşındaki Necmi Ü. ise, "Bir gece kalktığımda eşimi dışarıda gördüm. Donup kalmıştı. ’Ne oluyor?’ dedim, ’Başımdan çekil sen kimsin’ dedi. Ben de korkup komşuma gittim. Gelen komşum dua okumaya başladı. Eşimin sesi değişik geliyordu. Ben çok korktum. Allah’a çok yalvardım. Eşim dua okuyan arkadaşa saldırmaya başladı. Ondan sonra eve girdi. Bana, ’sen kimsin ben Mahmut’la evliyim dedi. Yaşanılan olay üzerine Karaman’a taşındık. Karaman’da hocalara gittik, Halkapınar’a gittik. Elimde bir şey kalmayınca evimdeki eşyaları sattım. Komşular korkmaya başladı. Eşimin hastalığı bizi perişan etti. Sattığımız eşyalardan gelen parayı tedavi için harcadık. Şimdi beş parasız yaşıyoruz. Duyarlı insanlardan ikinci el eşya ve bana iş istiyorum" diye konuştu.

Yaşanılan olaylardan etkilenen 12 yaşındaki G.Ü. ise, altıncı sınıfta okuduğunu şu an imkansızlık yüzünden devam edemediğini ve tekrar okula gitmek istediğini söyledi.

AİLEYE YARDIM EDEN HOCA KONUŞTU

Konya’nın Ereğli ilçesinde cinlerin musallat olduğu aileye ilk yardım eden kişi 86 yaşındaki Nuri Günseven oldu. Evde otururken komşusunun geldiğini anlatan Günseven, şöyle konuştu:

"Necmi kardeşimiz geldi ’Hocam benim hanımıma bir haller oldu bir gidelim yardımcı ol’ diyerek yardım istedi. Ben de gittim hakikaten hanımefendi perişan bağırıp çağırıyordu. Oturdum Kur’an-ı Kerim’den bazı sureler okudum. Allah’ım hastamıza şifa ver diyerek dua ettim. Hanımefendi bana bunalıyorum diyerek derdini anlattı. Doktora götürün diyerek yardımcı oldum."

Hastanın bu duruma düştüğü için çok dua okuması gerektiğini ifade eden Nuri Günseven, "Sadece Allah’tan şifa istemesi gerekiyor. Ailenin durumu iyi değil. Vatandaşlar yardımcı olursa uygun olur" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.