Ereğli’de binlerce kişi iftarda buluştu

Ereğli’de binlerce kişi iftarda buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Ereği Belediyesi’nin organizasyonunda düzenlenen iftar programında binlerce kişi bir araya geldi.

İftar programına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Daire Başkanları, muhtarlar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, iftar öncesi bölgenin meclis üyeleri ve muhtarlarla bir toplantı yaptı. Ereğli’de çok güzel bir ortamda, binlerce kişiyle iftar yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulmün son bulmasını temenni ederek, İsrail belasının Müslüman topluluğunun tükürüğünde boğulacağını kaydetti. Akyürek, Ramazan ayında Konya’nın ilçelerinde iftarlar, toplantılar ve çeşitli programlar düzenlediklerini söyledi. Ereğli halkının Ramazan ayını tebrik eden Başkan Akyürek, katılan herkese teşekkür ederek, herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Ereğli Belediyesi’nin dev organizasyonunda düzenlenen iftar programında Ereğli halkı ile toplu iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıkların ifade eden Özgüven, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bununla birlikte Ereğli Belediyesi olarak hizmetlerine devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, bazı gruplar tarafından hizmet yapılmadığına dair oluşturulmaya çalışılan spekülasyonlara Ereğli halkının itimat etmemesi gerektiğini belirtti. Konya Büyükşehir Belediyesi ile el ele verip en iyi hizmetleri kazandıracaklarını hatırlatan Özgüven, herkese hayırlı Ramazanlar diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise, batının şımarık çocuğu İsrail’in yine insanlık dışı vahşet görüntülere imza attığını dile getirerek, bu zulmün elbet bir gün son bulacağını, hak edenin hakkı en acı şekilde ödeyeceği kaydetti. Böylesine güzel bir iftar organizasyonuna imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesini kutlayan Etyemez, tüm Ereğlililerin yaklaşan Ramazan bayramını tebrik etti. Konuşmaların ardından aynı sofrada buluşan binlerce Ereğlili aynı anda iftar etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.