Ereğli’de 1. Kitap Fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Ereğli’de 1. Kitap Fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Konya'nın Ereğli ilçesinde açılan 1. Kitap Fuarının 5'inci gününde yazarlar kitapseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, vatandaşları böyle bir etkinlikle buluşturdukları için ve vatandaşların fuara gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Özgüven, "Öncelikle misafir ettiğimiz, davetimize icabet eden yazarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinliklerimizi hem söyleyişi hem de imza günü niteliğinde yazarlarımız ile sürdürüyoruz" dedi.

Fuarın 5. gününde Eğitimci-Yazar Musa Mert okuyucularla buluştu. Fuarda Ereğli'nin çeşitli okullarından gelen öğrencilerle bir araya gelen Eğitimci-Yazar Mert, "Bildiğiniz kelimeler kadardır anlam ve hayal dünyamız. 500 kelime ile düşünen insanla 5 bin kelime ile düşünen insan bir olur mu? Asla... O zaman ne yapmalıyız, kelime dağarcığımızı genişletmeli yani çok okumalıyız. Şunu sakın unutmayalım bir insanın geri getiremeyeceği tek şey zamandır, zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

Öğrencilere günde en az 10 sayfa kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Mert, programın sonunda kitapseverlerin kitaplarını imzaladı. 1. Kitap Fuarının 19 Şubat'a kadar kitapseverlere açık olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.