Ereğli'de 1 Kişi Su Kanalında Ölü, 1 Kişi Baygın Bulundu

Ereğli'de 1 Kişi Su Kanalında Ölü, 1 Kişi Baygın Bulundu

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde 41 yaşındaki çiftçi Caner Acet, sulama kanalında ölü, arkadaşı 40 yaşındaki Cevat Kiraz da baygın halde bulundu.

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde 41 yaşındaki çiftçi Caner Acet, sulama kanalında ölü, arkadaşı 40 yaşındaki Cevat Kiraz da baygın halde bulundu. Soğuktan etkilendiği saptanan Kiraz, hastaneye kaldırıldı.

Çiller Mahallesi Gumuklar Mevkii'nde bugün sabah saatlerinde çevredekiler tarafından su kanalında iki kişinin hareketsiz halde yattığı, bir kamyonetin de iki kişinin yakınında suyun kenarında park halinde olduğunu fark edildi. Bunun üzerine jandarma ve sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri suyun içindeki iki kişiden Caner Acet'in öldüğü, Cevat Kiraz'ın da baygın olduğu ve soğuktan etkilendiği saptandı. Kiraz, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından da Konya'ya sevk edildi.

Jandarma da yaptığı incelemede Acet ve Kiraz'ın vücutlarında her hangi bir yara ve darbe izine rastlamadı. 42 YT  727 plakalı kamyonetin de Acet'e ait olduğu belirlendi. Acet'in ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netleşeceği belirtildi. Jandarma olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.