Ereğli Belediyesinden sağlıklı yaşama destek

Ereğli Belediyesinden sağlıklı yaşama destek

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, "Sağlıklı yaşam için spor" projesi kapsamında vatandaşları sporla buluşturmaya devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesindeki spor hocaları nezaretinde Ereğlili vatandaşlar her gün Oğuz Ata Tesislerinde yürüyüş ve spor çalışması gerçekleştiriyor. Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşa dokunmak için sürekli yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Bu projelerimizden bir tanesi de sağlıklı yaşam için spor projesidir. Vatandaşlarımızı Oğuz Ata Tesislerinde deneyimli hocalarımız nezaretinde sporla buluşturduk. Bu proje ile düzenli spor alışkanlığı kazandırdığımız vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Tek isteğimiz spor yapmaya daha çok vatandaşımızın gelmesidir" dedi.

Başkan Özgüven, Kültür Merkezindeki spor salonunda da vatandaşların spor yapma imkanına sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

Sporun sağlıklı yaşamın en önemli öğesi olduğunu söyleyen vatandaşlar Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e böyle bir projeye hayat verdiği için teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.