Erdon Daci'nin sözleşmesi uzatıldı

Erdon Daci'nin sözleşmesi uzatıldı

Konyaspor, Makedon oyuncusu Erdon Daci'nin 2020 yılında bitecek sözleşmesini 2023'e kadar uzattı

 

2019-2020 sezonu sonunda Konyaspor’da olan sözleşmesi sona erecek olan Erdon Daci için Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda imza töreni düzenlendi.

Törene Erdon Daci ile birlikte kulüp menajeri Seçkin Özdil de katıldı. Makedon oyuncu, attığı imzayla sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. 2023 yılına kadar Konyaspor’da forma giyecek olan Erdon Daci yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu, kendisine inananları mahcup etmemek için çok çalışacağını ve Konyaspor ile büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi.

Daci, “Aykut hocam, Sayın Başkanımız yöneticilerimiz, takımdaki abilerim bana çok inandı. Bu üzerime büyük bir sorumluluk getirdi. Ben de bu inanca ve güvene layık olmak için geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüm. Bolu’da mükemmel bir kamp ortamı vardı. Hepimiz çok iyi çalıştık. Bireysel olarak kendime hem iyi bakıyorum hem de antrenmanlarda büyük bir motivasyon ve hırsla çalışmalarımı sürdürüyorum. İnşallah bu sezon hem kendi adıma hem de takımımız adına verimli ve başarılı geçeceğine yürekten inanıyorum. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.