Erdoğanoğlu: Erdemir, Esnafı Tarumar Etmiştir

Erdoğanoğlu: Erdemir, Esnafı Tarumar Etmiştir

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sac tüccarlarından ve Ereğli İçin Mücadele Platformu üyelerinden Yasin Erdoğanoğlu, ERDEMİR'in uyguladığı uygulamaların yanlış olduğunu söyledi. Yıllardır ERDEMİR'den sac alanların, parası karşılığında...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi sac tüccarlarından ve Ereğli İçin Mücadele Platformu üyelerinden Yasin Erdoğanoğlu, ERDEMİR'in uyguladığı uygulamaların yanlış olduğunu söyledi. Yıllardır ERDEMİR'den sac alanların, parası karşılığında sac aldığını kaydeden Erdoğanoğlu, "Alınan ahlar er ya da geç çıkacaktır." dedi.

Erdoğanoğlu, yaptığı yazılı açıklamasında, "Oyak'ın ilk yaptığı icraat, gelir gelmez kız yetiştirme yurdunun ERDEMİR tarafından verilen yemeğini kesmek oldu. ERDEMİR sizlere babanızdan miras kalmadı. OYAK'ta 70 milyonun hakkı var. Daha önce de ERDEMİR sac tüccarlarına sac veriyordu. Karşılığında da tutarı ne ise parasını alıyordu. Bedava vermiyordu. Şimdi ise sanayici, nakliyatçı başta olmak üzere esnaf tarumar edildi. Bu makam ve mevkiler geçicidir. Adalet er ya da geç tecelli edecektir. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Bizler hakkımızı sonuna kadar arayacağız." diye ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.