Erdoğan'dan İhsanoğlu'na 'Omurgasız'; Demirtaş'a 'Satılmış' Hakareti

Erdoğan'dan İhsanoğlu'na 'Omurgasız'; Demirtaş'a 'Satılmış' Hakareti

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada, rakibi Selahattin Demirtaş’a ‘satılmış’, Ekmeleddin İhsanoğlu'na da 'Omurgasız' diyerek hakaret etti.    Diyarbakır'da...

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da yaptığı konuşmada, rakibi Selahattin Demirtaş’a ‘satılmış’, Ekmeleddin İhsanoğlu'na da 'Omurgasız' diyerek hakaret etti.

    Diyarbakır'da halka seslenen Erdoğan, rakibi Ekmeleddin İhsanoğlu'na 'omurgasız' hakaretinde bulunarak "İnanıyorum ki bu omurgasız, bu ırkçı adaya Diyarbakır'dan hiç oy çıkmayacak." diye konuştu. Kendilerinin ırkçı olmadığını söyleyen Erdoğan, Demirtaş için de 'satılmış' kelimesini kullandı. Erdoğan, "Biliyorsunuz HDP cumhurbaşkanlığı için bir aday çıkardı. Bu HDP'nin bir aday çıkarması bizim Türkiye'de tesis ettiğimiz ortamın eseridir. O da ona göre konuşuyor. Farklı düşüneni tehdit ediyorlar, dağa kaçırılan çocukların annelerine hakaret edecek kadar insafsızlar, vicdansızlar. Anneler çok ulvi bir mücadele veriyorlar. BDP'nin adayı, annelerin istihbarat tarafından verilen ücret tarafından eylem yaptığını iddia ediyor. Sen satılmış olabilirsin ama o anneler asla senin gibi değil." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.