Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu'na sert sözler: "boş çuval gibi devrilecekler"

Erdoğan'dan Babacan ve Davutoğlu'na sert sözler: "boş çuval gibi devrilecekler"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti kuracakları iddia edilen Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu için sert sözlerle yüklenerek "boş çuval gibi devrilecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, eski çalışma arkadaşları olan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni parti iddiaları hakkında sert sözlerle yüklendi. Habertürk'ten Saliha Çolak'ın Erdoğan'ın dün AKP'li vekillerle yaptığı toplantıdan edindiği kulis bilgilerine göre toplantıda Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile ilgili "AKP'nin gölgesini kendi gölgesi sananlar içi boş çuval gibi devrilecektir." dediğini aktardı.

Yeni parti kurma hazırlığı içinde olan Ali Babacan ile daha önce görüşen ve partide kalmalarını isteyen, parti kuranların daha önce başarılı olamadıklarını vurgulayan Erdoğan'ın bu kez yeni parti yoluna çıkanlara sert sözlerle yüklendi. Toplantıda Yunus Emre’nin "İlla edep" dizelerini kullanan Erdoğan şunları kaydetti:

"AK Parti istikamet partisidir. Bu, halkın ve hakkın istikametidir. Biz bu istikamette devam ediyoruz. Bu istikameti şaşıranlar oldu. Rüyalara dalanlar, mühendislik hesaplarıyla konum bulmaya çalışanlar, AKP'nin gölgesini kendi gölgesi sananlar içi boş çuval gibi devrilecektir. Onların ne peşinde olduğu değil, bizim ne iş yaptığımız önemli. Yunus Emre’nin dizelerinde dediği gibi… Girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum