Erdoğan'a tarihi çağrı!

Erdoğan'a tarihi çağrı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın küstah sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümetine tarihi bir çağrıda bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump, dün akşam Türkiye aleyhine skandal sözler sarf etti. Sosyal medya hesabı aracılığıyla küstah bir paylaşımda bulunan Trump, Türkiye'nin yanlış bir şey yapması halinde Türk ekonomisini daha önce yaptığı gibi yok edeceğini söyledi.

Trump, söz konusu paylaşımında, “Daha önce de belirttiğim gibi ve sadece yinelemek gerekirse, Türkiye benim yaptığım her şeyi, benim büyük ve eşsiz bilgeliğimin sınırlarını aşmayı düşünürse, Türkiye ekonomisini tamamen imha edip yok edeceğim. (Daha önce yaptım!)” ifadelerini kullandı.

SAADET PARTİSİ'NDEN ABD'YE TEPKİ: BU AZİZ MİLLETE KOVBOYLUK SÖKMEZ

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik küstah sözlerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunan Sevim, "Bu aziz millete kovboyluk sökmez. Kimse, istisnasız hiç kimse, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, hükümetini ya da bir görevlisini tehdit edemez." dedi.

ABDULLAH SEVİM'DEN ERDOĞAN'A ÖNEMLİ ÇAĞRI

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye yönelik küstah sözlerine tepki gösteren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetine de tarihi bir çağrıda bulundu.

Trump'ın küstah sözlerinin ardından ABD'ye gereken mesajın verilmesi gerektiğini ifade eden Sevim, "Başta İncirlik olmak üzere bütün ABD üsleri kapatılmalıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a seslenen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, "Sayın Erdoğan BOP eşbaşkanlığını bıraktığını derhal açıklamalıdır" ifadelerini kullandı.

Abdullah Sevim@drabdullahsevim

 · 

@drabdullahsevim adlı kullanıcıya yanıt olarak

Türkiye, 81 milyon vatan evladı ile tek vücuttur ve her zorluğun altından kalkabilecek güçtedir.

Bu noktada, Mr. #Trump 'a gereken mesaj anladığı dilden verilmeli, başta İncirlik olmak üzere bütün ABD üsleri kapatılmalıdır.

Abdullah Sevim@drabdullahsevim

Sayın Erdoğan BOP eşbaşkanlığını bıraktığını derhal açıklamalıdır.

182

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

53 kişi bunun hakkında konuşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum