Erdoğan'a Bakü'de Resmi Karşılama Töreni Yapıldı

Erdoğan'a Bakü'de Resmi Karşılama Töreni Yapıldı

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye dün akşam gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bu sabah resmi karşılama töreni yapıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan için resmi karşılama töreni düzenledi. Resmi karşılam töreni...

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye dün akşam gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bu sabah resmi karşılama töreni yapıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan için resmi karşılama töreni düzenledi. Resmi karşılam töreni Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde düzenlendi.

Azerbaycan temasları sırasında Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik ediyor.

Erdoğan'ın gündeminde Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesi, Trans Adriyatik Doğal Gaz Boru hattı, Şahdeniz 2 projesi gibi enerji ile ilgili konuların yanısıra, Bakü- Tiflis -Kars Demiryolu projesinde gelinen aşamanın değerlendirilmesi konuları yer alıyor.

Erdoğan'ın Bakü programı çerçevesinde ülkenin milli lideri Merhum Haydar Aliyev'in mezarı ve Türk Şehitliği'ni de ziyaret etmesi öngörülüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.