Erdoğan'a bağış kuyruğu

Erdoğan'a bağış kuyruğu

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışta bulunarak destek oldu.

10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a bir destekte Konya’dan geldi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, merkez ilçe belediye başkanları ve partililerle birlikte Erdoğan adına Ziraat Bankası’nda açılan hesaba para havale etti.

Bağış öncesi açıklamalarda bulunan Ahmet Sorgun, Türk tarihinde ilk kez milletin kendi başkanını kendisinin seçeceğini ifade etti. Sorgun, 10 Ağustos’ta bir tercih yapacaklarını, milletin nasıl kendi belediye başkanını dolaylı değil de doğrudan seçiyorsa, kendi vekillerini doğrudan seçiyorsa, bugün de tarihte ilk defa kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 yıllık iktidarları döneminde Türkiye’ye adeta çağ atlattığını belirten Sorgun, “Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı adayımız. Bizler de hemşehrilerimiz, gönüllülerimiz ve teşkilat mensuplarımız olarak bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın, liderimizin peşinde olduğumuzun bir göstergesi, nişanesi ve onlardan bir tanesi olmak üzere çalışmalarda destek ve bağış kampanyasına katılıyoruz. Burada önemli olan rakamlar değil, önemli olan gönüllerdir. Onun için ben buradan bütün kardeşlerimize, bütün hemşehrilerimize, gönüldaşlarımıza, eski Türkiye’den yeni Türkiye yolunda, demokratikleşme yolunda, insan hakları yolunda, evrensel hukuk yolunda daha ileri, daha demokratik, daha çağdaş, daha müreffeh bir Türkiye yolunda yeni bir hamleyle karşılaşacağımız bu süreçte Başbakanımıza yürekten, gönülden katkılarını Cumhurbaşkanlığı kampanyasına katılımlarını arzu ediyorum. Burada rakamların önemi yok. Burada gönülden olmasının önemi ve bereketi var. Bu vesileyle bizde arkadaşlarımızla, gönüllülerimizle şimdilik sadece bu bir başlangıçtır. Bu çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bereketlere vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Açıklamanın ardından bankaya giren Sorgun, sıra numarası alarak ilk bağışı gerçekleştirdi.

20140723aw151596_04.jpg

20140723aw151596_05.jpg

20140723aw151596_06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum