Erdoğan: Twitter'da 13 milyon takipçim var

Erdoğan: Twitter'da 13 milyon takipçim var

2014 yılında "Twitter mivıtır hepsinin kökünü kazıyacağız" diyen Erdoğan bugünkü konuşmasında, Twitter ve Facebook'taki takipçi sayısıyla övündü.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde 128'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında Twitter'da 13 milyon takipçisi olmakla övündü. 

Konuşmasında Erdoğan, parti olarak teşkilatlarını sanal ortama taşıdıklarını söyledi. Erdoğan, Ak Parti'nin 1,5 milyon teşkilat mensubunun, genel merkezde oluşturulan sanal teşkilat dünyasında birbirleriyle haberleşebildiğini, veri alışverişi yapabildiğini ve ortak söylem üretebildiğini ifade etti. 

TAKİPÇİ SAYIMIZ 13,5 MİLYONA YAKLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şahsının Twitter takipçi sayısının 13,5 milyona yaklaştığını, dünyada bu bakımdan ilk sıralarda yer aldığını ifade etti.

Twitter'da yayınlanan mesajların görülme sayısının 3 milyon ile 26 milyon arasında değiştiğini vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Yenikapı Meydanı'ndaki mitinglerimizde 1,5-2 milyon kişiyi bir araya getirdiğimizi düşündüğümüzde Twitter'daki her mesajımızda birkaç yeni Yenikapı Mitingi yapmış kadar olduğumuzu görüyoruz. Facebook'taki takipçi sayımız 9 milyonu buldu."

"TWİTTER MİVITIR HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Erdoğan’ın 2014’te de “Twitter mivitır hepsinin kökünü kazıyacağız. Sosyal medya bir baş bela. Biz bu milleti Twitter’a, Facebook’a yedirmeyiz” sözleri uzun süre tartışılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum