Erdoğan muhtarlara hitap ediyor

Erdoğan muhtarlara hitap ediyor

Erdoğan: Piyasada bir durgunluk olduğunu biz de görüyoruz. Bunun Somut sebeplerden çok spekülatif nedenlerde kaynaklandığı biliyoruz. Vatanını seviyorsan dolarını bozdurup Türk lirasına geçeceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Saray’da muhtarlara hitap ediyor. Konuşmasının başında ekonomik gelişmelere değinen Erdoğan “Piyasada bir durgunluk olduğunu biz de görüyoruz. Bunun Somut sebeplerden çok spekülatif nedenlerde kaynaklandığı biliyoruz. Bu millet varsa parasını TL’ye çevirmeye başladı. Bu konudaki kararlılığın devam edeceğine inanıyorum” dedi. Türk ekonomisine “güvenin” çağrısı yapan Cumhurbaşkanı  “Vatanını seviyorsan dolarını bozdurup Türk lirasına geçeceksin” diye konuştu.

“SONRA BANA DİKTATÖR DİYORLAR”

TBMM Başkanvekili AKP’li Ayşe Nur Bahçekapılı’nın bir Almanya ziyaretinde, çantasını çaldırmasıyla başlayan ve geçici pasaportuyla gümrük kapısında ‘mahsur’ kaldığı süreci anlatan Erdoğan “Sen teröristi ülkende ağırlmıyorsun ama bu ülkenin TBMM BAşkan YArdımcısı ve heyetini kapıda bekletiyorsun. Şimdi bunlara aynını yapmam gerekmez mi? Sonra bana diktatör diyorlar. Misliyle karşılık verilecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.