Erdoğan: Kınamaktan başka bir iş yapmıyoruz

Erdoğan: Kınamaktan başka bir iş yapmıyoruz

Sadece Cumhur İttifakı’nın parti başkanlarının davet edildiği mitinge; Erdoğan, Yıldırım, Bahçeli ve Destici katıldı. Yenikapı’daki mitingde genel başkanların topluca platformdan çiçek atması “seçim startı”nı andırdı.

Cumhur İttifakına mensup partiler tarafından dün düzenlenen Kudüs Mitingi’nde verilen mesajlar ve yapılan açıklamalar dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam dünyasındaki sessizliği eleştirerek, “ABD’nin aldığı kararla Kudüs’ün mahremiyetine bir kez daha el uzatıldı. Biz Müslümanlar kınamaktan başka bir iş yapmıyoruz” dedi.  Erdoğan’ın bu itirafı Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun “İktidar miting değil icraat yapar” açıklamalarını doğrular nitelikteydi.

İKTİDARDAN KUDÜS MİTİNGİ

ABD’nin Tel Aviv’deki BüyükelçiLİğini Kudüs’e taşımasının ardından Filistin’de düzenlenen protesto gösterilerinde 62 Filistinli şehit edilmiş, binlerce sivil de yaralanmıştı. İsrail’in Gazze sınırında gerçekleştirdiği katliamı protesto etmek için Adalet ve Kalkınma Partisi Yenikapı miting Alanında “Zulme lanet, Kudüs’e destek” mitingi düzenledi. Belediye araçları gün boyunca binlerce AK Partiliyi Yenikapı’ya taşıdı. Mitingte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum