Erdoğan: Hep birlikte finale

Erdoğan: Hep birlikte finale

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı, TBL Play-Off Yarı Final serisinde oynayacağı Afyon Belediyespor karşılaşmalarında seyirci desteği bekliyor.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden ve ligi 4.sırada tamamlayarak Play-Off  oynamaya hak kazanan temsilcimiz Selçuklu Belediyesi Basketbol, Play-Off maçlarında da başarılı bir performans gösteriyor. Play-Off çeyrek finalinde önce Bandırma Kırmızı engelini geçen mavi-beyazlılar, yarı finalde karşılaştığı Afyon Belediyespor’la deplasmanda oynadığı iki maçta bir galibiyet alarak saha avantajını eline geçirdi. 3 galibiyet alan takımın finale yükseleceği seride şuan her iki takımında birer galibiyeti bulunuyor. 19 mayıs cumartesi ve 21 mayıs pazartesi günü saat 14:00’de oynanacak maçlarda temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrıldığı takdirde finale yükselecek. Sahasında oynayacağı iki maçta da seyirci desteğini arkasına almak isteyen mavi-beyazlılar Konyalı basketbol severleri salona davet etti. İlk olarak cumartesi günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda karşı karşıya gelecek olan iki takımda da eksik oyuncu bulunmuyor.

'BU TAKIM DOLU TRİBÜNLERİ HAKEDİYOR'

Selçuklu Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Serkan Erdoğan, TBL Play-Off Yarı Final mücadelesinde Ayfon Belediyespor’la oynanan serinin ikinci maçının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Afyon Belediyespor kadro kalitesi iyi olan bir takım. Bu tür Play-Off maçlarında kadro derinliği ön plana çıkıyor maalesef. Mücadele ancak bacaklar izin verirse oluyor. İlk maçta 35 dakika oynayan oyuncularımızın ikinci maçta pili erken bitti doğal olarak. Derin kadro her zaman iş yapıyor buralarda. Biz elimizden gelen mücadeleyi yapmaya devam edeceğiz. Yedek oyuncularımızdan da biraz katkı alabilirsek ben Konya’da oynayacağımız maçı serinin ilk maçı olarak görüyorum. O maçı kazanabilirsek seride avantaj elde edeceğiz. İnşallah iyi hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Konyalı basketbol severlerden daha fazla destek bekliyoruz. Çünkü bu takım dolu tribünleri hak ediyor” ifadelerini kullandı.

SELÇUKLU BELEDİYE 2. MAÇTA YENİLDİ

Türkiye Basketbol 1. Ligi (TBL) play-off yarı final serisinin ikinci maçında Afyon Belediyespor, Selçuklu Belediyespor'u 85-74 mağlup ederek, seride durumu 1-1'e getirdi. Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye hücumda etkili başlayan Selçuklu Belediyespor, ilk çeyreği 21-17 önde kapattı. İkinci çeyrekte farkı kapatan Afyon Belediyespor, rakibinin top kayıplarını iyi değerlendirdi. Önce farkı kapatan Afyon Belediyespor, soyunma odasına 9 sayı farkla 46-37 önde gitti. İkinci yarıya çok iyi savunma yaparak başlayan Afyon Belediyespor, rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi.  Afyon ekibi üçüncü çeyreği de 13 sayı farkla 67-54 önde geçerken, maçtan da 85-74 galip ayrıldı. Serinin üçüncü maçı 19 Mayıs Cumartesi günü Selçuklu Belediyespor'un sahasında oynanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.