Erdoğan: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın

Erdoğan: Alın Ödülünüzü Başınıza Çalın

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma, bu Hitlervari faşizme, çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza...

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma, bu Hitlervari faşizme, çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın." dedi.

Van’da partililere hitap eden Erdoğan, "Her türlü insanlık dışı eylemi yapacaksın, hiç bir ayrım yapmadan şehri havadan bombalayacaksın. Sana dur denilince de de antisemitist diye ahlaksızca suçlama yapacaksın. Artık bunu kimse yutmuyor. Dünyada herkesin Musevilerden uzaklaştığı, ülkelerinde kovduğu dönemde Musevilere kim sahip çıktı. Ecdadımız sahip çıktı, Osmanlı sahip çıktı. Utanmıyor musunuz ya? Siz ne ahlaksızsınız ya? Size sahip çıkan bir Osmanlı’nın evladı olarak ben de sesleniyorum. Musevileri kendi topraklarımızda koruyan, kollayan, güver içinde yaşamalarını temin eden biziz. İçeride ve dışarıda her türlü ırkçılığı, ayrımcılığı kınayan yine biziz. Bundan sonra da bütün azınlıklar benim ülkemde barış içinde, huzur içinde, güvenlik içinde yaşayacak. Biz algı operasyonlarından korkup da zalime karşı sessiz kalan bir millet, böyle bir devlet değiliz." diye konuştu.

"ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN"

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Bundan sonra da bütün azınlıklar benim ülkemde huzur içinde barış içinde yaşayacak. Bu arada bir şey oldu. Neymiş Amerikan Musevi Kongresi bana verdiği ödülü geri istiyormuş. Eğer bu zulme bu soykırıma, bu Hitlervari faşizme, çocuk katleden rejime destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. Şunu açık açık söylüyorum. O bebeklerin arşı alayı inleten feryatları inşallah karşılıksız kalmayacak. O çocukların melekleri dahi ağlatan feryatları inşallah karşılıksız kalmayacak. Bu zalim de, bu zalime göz yuman destek veren, sırtını sıvazlayan zalimler de inşallan o feryatların, o gözyaşlarının altında inleyecekler. Unutmayın zulme rıza zulümdür. Onunu için dünyada bu zulme sesini çıkarmayanlar da aynen onların sınıfındadır."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.