Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Erdoğan: Alın ödülünüzü başınıza çalın

Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Van'da vatandaşlara seslendi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bu Ramazan'ı ve bayramı buruk geçirdik. Bayram'da kazada kaybettiğimiz 100 vatandaşımız bizi hüzne gark ettik. Suriye, Mısır, Mynammar'da ve tüm islam ülkerinde yaşananlar bizi çok üzdü. En çok Gazze'de yaşananlar bizim yüreğimizi dağladı. İsrail ramazan demedi, bayram demedi 1300 kardeşimizi şehit etti. Gazzeli çocuklar bayramı göremedi. Kumsallarda, okullarda, evlerinde öldürüldüler.

ERDOĞAN HİTLERİ ÖRNEK VERDİ

Hastanelere gittiler ve üzerlerine yağan bombalarla alçakça öldürüldüler. Ben İsrail'in bu soykırımına soykırım deyince birileri rahatsız oluyorlar. Van'dan tüm dünyaya sesleniyorum. Allah aşkına bu İsrail yönetiminin yaptığının Hitler'den ne farkı var. Bu faşizmdir, bu Hitler'in ruhunu yaşatmaktır. Ne diyordu Hitler acımasız olabiliriz Almanya'yı kurtardığımızda adalet gelecektir. Ahlaksız olabiliriz ama almanya kurtartıldığında ahlaklı bir ülke olacak.

İsrail şu anda Hitler'in yaptığını yapıyor. Dünya ülkelerine de bunu yutturuyor. Bizim bu çıkışlarımız olunca hemen antisemitizm diyorlar. Bunun suç olduğunu ben söyledim. İslamafobia'nın da suç olduğunu söyledim. Ama Batı bunu söyleyemiyor.Her türlü insanlık dışı muamele yapacaksın. Şehirleri bombalayacaksın. Sana dur dendiğinde de antisemitizm diyeceksin.

ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN

Musevilerin dünyadan kovulduğunda biz sahip çıktık size. Osmanlı sahip çıktı. Siz ne utanmazsınız. Bir Osmanlı evladı olarak bize bunu mu söyleyeceksiniz. Biz algı operasyonlarından korkup zalime sessiz kalacak değiliz. Biz böyle bir ülke değiliz.

Amerikan Musevi kongresi bana verdiği hediyeyi geri istiyormuş. Eğer siz bu katil rejime destek veriyorsunuz alın ödülünüzü başınıza çalın. 

CHP, MHP VE ORTAK ADAY DİYOR Kİ TÜRKMENLERE BAK!

O çocukların melekleri bile ağlatan feryadı sizi yakacak. Biz hakkı söyleyip mazlumların yanında olacağız. Bu CHP ve MHP bunun ortak adayı ne diyor? Gazze'yi, Suriye'yi bırak Türkmenlere bak.



MHP'Lİ KARDEŞLERİM BİLİR!

Bunların bir şeyden haberi yok. Biz tüm kardeşlerimizin yanındayız. Reklam yaparak değil her yere yardım elimizi ulaştırıyoruz. MHP genel başkanı bilmez ama MHP'li kardeşlerim bizim Türkmen kardeşlerimize nasıl destek verdiğimizi çok iyi bilirler. HDP bilmez ama HDP'li kardeşlerimiz bizim Erbil'e nasıl yardım ettiğimizi bilir. 12 yıl boyunca ülkeme, milletime hizmet ettim. 12 yıl boyunca dev hizmetlerde bulundum. 12 yıl yaraları sarmak, kanı dudurmak için adımlar attık.

İNLERİNE GİRECEĞİZ DEDİK GİRDİK!

Biz gençler ölmesin dedikçe gençler ölsün diye çabalayanlar oldu. Anneler ağlamasın dedikçe anneler ağlasınd dediler. Ne tuzaklar kurdular hepsini boşa çıkardık. Terör örgütünü üzerimize saldılar boyun eğmedik. Pensilvanya çetesini üzerimize saldılar. İnlerine gireceğiz dedik girdik.

ÇANKAYA'YA ÇIKINCA PENSİLVANYA İLE MÜCADELE NE OLACAK?

Şimdi diyorlar ki siz Çankaya'ya çıkınca Pensilvanya'yla mücadele ne olacak? Diyorlar. Bu ten bu canda oldukça bu mücadele devam edecektir. Çözüm süreci devam ediyor. Eğer bizi cumhurbaşkanı seçerseniz çözüm süreci daha güçlü devam edecek.

DEVLET ELİYLE KÜRTÇE ESERLER BASIYORUZ

Bu ülkede kitaplar, şarkılar yasaklandı. Ana dilde konuşmak yasaklandı. Kürt demek suçtu. Anne evladıyla kürtçe konuşamıyordu. Şimdi 24 saat kürtçe yayın yapan devlet kanalı var. Bilgisayarların klavyelerine özgürlük getirdik. Eski yer isimlerini iade ettik. Devlet eliyle kürtçe eserler basıyoruz. Faki Teyran'ın eserini iki cilt halinde bugün milletimizle buluşturduk. Ensar Vakfı Kur'an-ı Kerim'in Kürtçe mealini yayına hazırladı. Biz hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Kardeşlerim bundan sonra da bu adımlar devam edecek.

İHSANOĞLU'NA MEHKET AKİF ELEŞTİRİSİ

MHP'yi çatı diye bir aday dayattılar. Aday ne diyor? Benim babam M.Akif'in arkadaşıyım diye övünüyor. Kendi siyasi hırsına babasını ve Akif'i malzeme ediyor. Edirnekapı şehitliği ziyaretinde çok komik bir görüntü ortaya çıktı.

Akif'in mezar taşında olan İstiklal Marşı'mızın şu satırlarını okuyor

"..Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda,
Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda,
Canı, cânanı, bütün varımı alsın da Hüdâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.."


İHSANOĞLU SANA YAZIKLAR OLSUN

Ey CHP ey MHP HDP'ye seslenmiyorum bile. Zaten kendilerinin İstiklal Marşı gibi bir dertleri yok. Bu aday ne diyor bu şiir galiba Çanakkale şehitleri şiiri. Sana yazıklar olsun. İstiklal Marşı'yla Çanakkale şehitleri şiirini karıştırıyor. İstikal Marşı'nı bilmeyen adaya MHP CHP seçmeni oy mu verir?

KÜRT OLDUĞU İÇİN Mİ OY VERECEKSİNİZ?

Siz bir adaya kürt olduğu için mi oy vereceksiniz? Yoksa benim menfaatlerimi koruyacak adaya mı oy vereceksiniz? Bu aday kürt kardeşlerime ne yapmış? Bakın Van büyükşehir'i bunlara teslim ettiniz. Bunlar hizmetle gelmiyorlar. Tehditle geliyorlar. Bu tehdidi yapanlara en büyük dersi sandıkla vermelisiniz. 1980'de Nureddin Yılmaz cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olunca ortalık ayağa kalktı. Diyarbakır cezaevinde işkence ettiler. Bu aday dün bir tv kanalında çıkmış yok kadın hakları falan diyor. Diyarbakır'daki anneleri ağlatan siz değil misiniz? Sizin kadın haklarıyla ne ilginiz var?

BU HDP BU CHP İLE ORTAK OLMAK İSTİYOR

Diyor ki biz CHP'yle ortak aday çıkartacaktık ama kabul etmediler. Bu aday Batı'da kürt kelimesinden asla bahsetmez. Kılıçdaroğlu çıkmış Diyarbakır'da konuşuyor "Biz güneydoğu'da istediğimiz oyu alamadık" siz ne yaptınız ki! Bu HDP bu CHP'yle ortak olmak istiyor. CHP'li vekiller çıkmış Çağlayan'daki Pensilvanya örgütüne destek veriyor. Kardeşlerim bu seçimde iki aday var. Bir milletin adayı. İki vesayetin adayı. Bir yeni Türkiye'nin adayı. İki eski Türkiye'nin adayı. Van yeni Türkiye diyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum