Erdoğan, İstanbul’da Coşkuyla Karşılandı

Erdoğan, İstanbul’da Coşkuyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göreve başladıktan sonra ilk kez geldiği İstanbul'da vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde toplanan kalabalığa hitap eden Erdoğan, “10 Ağustos’ta...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göreve başladıktan sonra ilk kez geldiği İstanbul'da vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde toplanan kalabalığa hitap eden Erdoğan, “10 Ağustos’ta sizlerin ortaya koyduğu tavır, tüm Türkiye’de milli iradenin tecellisinde ortaya koyduğunuz o güç, o irade, inanıyorum ki Türkiyemizin geleceği için çok farklı bir mesaj oldu” dedi.

İstanbul’un kendisinin aşkı ve sevdası olduğunu belirten Erdoğan, “Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Bu şehirde siyasette belirli noktalara, özellikle büyükşehir belediye başkanlığından sonra yine aynı şekilde 3 dönem milletvekili olmak ve daha sonra da Türkiye’de cumhurbaşkanlığına yani cumhurun başkanı olma noktasına İstanbul ve 81 vilayetin destekleriyle, yüzde 52’yle geldik. Hepinizin bunda payı var, emeği var. Bu emeği bir kenara koymak mümkün değil. Hiç endişeniz olmasın dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Türkiyemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra makam aracından eşiyle birlikte kalabalığa el sallayarak Kısıklı’daki konutuna gitmek üzere havalimanından ayrıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.