Erdoğan, Cumayı Kerem Aydınlar Camii’nde Kıldı

Erdoğan, Cumayı Kerem Aydınlar Camii’nde Kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Çengelköy’deki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Erdoğan, cuma namazı öncesinde Karacaahmet'te bulunan anne ve babasının mezarını ziyaret ettikten sonra camiye geçti. Dün gece İstanbul’a...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Çengelköy’deki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Erdoğan, cuma namazı öncesinde Karacaahmet'te bulunan anne ve babasının mezarını ziyaret ettikten sonra camiye geçti.

Dün gece İstanbul’a gelerek Kısıklı’daki evinde istirahat eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı öncesinde Karacaahmet’te bulunan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan’ın aracı ve korumalar mezarlıktan çıktıktan sonra Kısıklı istikametine giden yol kesildi. Çengelköy’e geçen Erdoğan, cumayı Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Farzdan sonra camiden çıkan Erdoğan, Vahdettin Köşkü’ne geçti. Erdoğan, köşkte incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan Beylerbeyi Sarayı’na geçerek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşilay Başkanı İhsan Karaman, Kızılay Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ı ayrı ayrı kabul edecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.