Erdal Akyürek: İyi bir ders oldu

Erdal Akyürek: İyi bir ders oldu

Erdal Akyürek, " İlk maçların telafisi olur ama son maçların telafisi olmaz. Biz bu maçı telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Bu karşılaşma bizim için sezonun başında iyi ders oldu" dedi

Akşehirspor'un deneyimli defans oyuncusu Erdal Akyürek, Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.Son oynadıkları Sarayönü Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren Erdal Akyürek, Sarayönü Belediyespor maçının kendileri için iyi bir ders olduğunu ve gün geçtikçe daha iyiye gideceklerini  ve belirtti.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'un ilk haftasında Sarayönü Belediyespor karşısında aldıkları 2-0'lık mağlubiyeti değerlendiren Erdal Akyürek, "Konya derbisinde kazanan Sarayönü Belediyespor oldu. Derbiler her zaman farklıdır. Bu karşılaşma ile kariyerime bir derbi daha eklemiş oldum. Mükemmel bir atmosferde oynadık. Taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

OLUMLU İŞLER YAPTIK

2-0'lık yenilgiye rağmen sahada olumlu işler yaptıklarını belirten Akşehirsporlu futbolcu Erdal Akyürek, "Mücadelede 90 dakika boyunca baskın oynayan taraf bizdik. Hocamızın bizden istediği taraftarımıza keyifli bir futbol seyretmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Mücadelede birçok gol pozisyonu yakaladık. Maçta eğer yanlış görmediysem 12 tane net gol pozisyonu kaçırdık. Maçın ilk 45 dakikasında ağlara giden 2 golümüzü çizgiden çıkardılar. Bizim için şansızlık oldu. Bu maçtan ders alacağımızı düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

TELAFİ EDECEĞİZ

'Atamayana atarlar' sözünün bu maçta açık bir şekilde görüldüğünü belirten Erdal Akyürek, "Maçı koparmak adına birçok gol pozisyonu yakaladık. Biz atamadık rakip attı. İlk yarıda gösterdiğimiz performansı ikinci yarıda da göstermeye çalıştık. Rakibimiz ikinci yarıda golden önce ve golden sonra çok yattı. Beraberliğe razı iken galibiyeti aldılar. Yediğimiz ilk golün ardından beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye daha sık ataklar yaptık. Ama atamadık ve ardından ikinci gol geldi. Sarayönü maçı öncesi önemli arkadaşlarımız sakattı. Belki onlar olsaydı gol pozisyonlarında daha etkili olabilirdik. İlk maçların telafisi olur ama son maçların telafisi olmaz. Biz bu maçı telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Bu karşılaşma bizim için sezonun başında iyi ders oldu" ifadelerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.