Erciş’te Yaptırılan 4 Köy Konağı Hizmete Açıldı

Erciş’te Yaptırılan 4 Köy Konağı Hizmete Açıldı

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yaşanan depremde maddi ve manevi olarak büyük zarar gören Van’ın Erciş ilçesine bağlı 4 köyde yaptırılan köy konakları yapılan törenle hizmete açıldı.Ekibiyle birlikte...

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yaşanan depremde maddi ve manevi olarak büyük zarar gören Van’ın Erciş ilçesine bağlı 4 köyde yaptırılan köy konakları yapılan törenle hizmete açıldı.

Ekibiyle birlikte belediye olarak Erciş’in Yukarı Akçagedik, Şerefli, Karaboyun ve Ortayayla köylerinde yaptırdıkları köy konaklarının açılışı için Erciş ilçesine gelen İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapımı tamamlanan köy konaklarını hizmete açtı. Yapılan açılış töreni kurban kesimi, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okunmasıyla başladı, ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ekip tek tek açılışı yapılan köy konaklarını gezdi.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Erciş’e, kardeşlikleri paylaşmak için geldiklerini söyledi. Binlerce kilometre uzaklıktan İstanbul’dan geldiklerini ifade eden Karadeniz, “Burada kardeşlerimizin olduğunu hiç unutmadık. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da gerek Van olsun gerek diğer iller olsun elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bu sayede de aramızdaki muhabbeti ve kardeşliği daha da pekiştireceğiz. Çözüm sürecinin sonuca varmasıyla da inşallah özlenen o kucaklaşmayı hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu. Açılışın ardından, Belediye Başkanı Karadeniz’e teşekkür plaketi takdim edilirken, katılımcılara ise yemek ikramında bulunuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.