Erçetin ateş püskürdü

Erçetin ateş püskürdü

Anadolu Selçukspor’da iç sahada oynadığı Anadolu Üsküdar maçında verilmeyen penaltının tepkisi sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin sportif direktörü Mesut Erçetin maçın hakemine ateş püskürdü

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  8. Haftada iç sahada oynanan Anadolu Üsküdar maçının hakemi  Bilal Köseoğlu’na tepkiler sürüyor. 

EMEĞİMİZ ÇALINDI

Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin iyi futbol oynadıkları ve mücadele ettikleri maçta hakem Bilal Köseoğlu’nun emeklerini çaldığını ifade etti.  Erçetin: “  Anadolu Üsküdar karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettik.  Ancak maçın hakemi Bilal Köseoğlu verdiği kararlarla maçı katletmiştir.  Vermediği  penaltı ile emeklerimizi çalmıştır. Maçtan sonra penaltı pozisyonundaki kaleci ve oyuncu soyunma odamıza kadar gelip pozisyondan dolayı helallik istediler.  Ancak bizim iki puanımız heba oldu.  Bir dahaki maçlarımızda hakem Bilal Köseoğlu’nu ve onun gibi hakemleri istemiyoruz. Bizim için bir puan bile önemliyken hakem kararları ile puanlarımızın heba olması kabil edilemez bir durum. Biz maçlarımıza zor şartlar altında hazırlanıyoruz ancak hakemler verdikleri kolay kararlar ile emeklerimizi alın terimizi çalıyor. Türkiye Futbol Federasyonunun bu konuda biraz daha dikkatli olmasını istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.