Erçetin: 3 oyuncu Konyaspor'da oynamaya hazır

Erçetin: 3 oyuncu Konyaspor'da oynamaya hazır

Konya Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, yeni sezonda hedeflerinin Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta en az Play Off oynamak olduğunu açıkladı.

Yeni sezonun hazırlıklarını sürdürdüklerini ve takımın 2 günlük izinde olduğunu kaydeden Mesut Erçetin, "Afyon'da iki hazırlık maçı oynadık. Ardından teknik direktörümüz Cenk Özcan, oyunculara 2 günlük izin verdi. Yarın topbaşı tesislerimizde topbaşı yapacağız. Hedefimiz en az play off oynamak. İki kulvarda başarılı olmak istiyoruz. İlk kulvarımız Atiker Konyaspor'a futbolcu hazırlamak. İkinci kulvarımız ise Spor Toto 2.Lig'de play off oynamak. Şu anda 3 futbolcu Atiker Konyaspor'da oynamaya hazır durumda" dedi.

ABİLİK YAPACAK

Birçok Spor Toto Süper Lig ve TFF 1.Lig takımında top koşturan deneyimli orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ ile prensipte anlaştıklarını açıklayan Konya Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin, "Deneyimli oyuncu Ragıp Başdağ ile prensipte anlaştık. Takımda ki diğer futbolculara Volkan Koçaloğlu ile birlikte abilik yapacak. İki ismin takıma çok şey katacağını düşünüyorum" sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.