Erbakan'ın köstebek dronu İsrail'in korkusu!

Erbakan'ın köstebek dronu İsrail'in korkusu!

Millî Gazete yazarı Ahmet Yavuz bugünkü köşe yazısında "eşek arısı" drone ve İHA'ların nasıl üretileceğini 2010 yılında Erbakan'ın açıkladığını dile getirdi.

Terör örgütü PKK, başta menfez ve yol kenarları olmak üzere çeşitli bölgelere yerleştirerek, güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlattığı el yapımı patlayıcılarla artık emeline ulaşamıyor."Eşek arısı" drone ve helikopter drone'lar ile birlikte teröristlerin kabusu haline geldi.

Teknolojinin tüm imkanlarından faydalanan TSK, “eşek arısı” ile patlayıcıyı inceledikten sonra, kaldırdıkları helikopter drone ile bölgede gözetleme yapabiliyor. Millî Gazete yazarı Ahmet Yavuz bugünkü köşe yazısında, Selçuk Bayraktar'ın ürettiği yerli İHA ve "eşek arısı" dronunun Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 2010 yılında ESAM, MTB toplantısında anlattığını yazdı.

İşte Ahmet Yavuz'un yazısındaki o ilgili bölüm;

"ERBAKAN'IN KÖSTEBEK DRONU İSRAİL'İN KORKUSU"

Bugünlerde yerli İHA, SİHA, “Eşek Arısı” ve DronelarımızınAfrin’de İsrail taşeronlarını inlerinde nasıl imha ediyor, TV’lerde izliyorsunuz.

Bu insansız teknolojinin nasıl üretileceğini, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 2010’da ESAM, MTB toplantısında açıklamıştı. Tel Aviv’e, İstanbul’dan gönderilecek insansız uçaktan çıkacak köstebek ile İsrail atom bombalarının tespit edilip, nasıl imha edileceğini anlatmıştı. Bastıra bastıra da, “Bunlar hep parça parça yapılmıştır” demişti.

***

Selçuk Bayraktar’ların Balkar Makinesi de, Türkiye’nin milli ve özgün ilk Taktik İHA Sistemi TB2 PT-1’in 2014 yılında ilk uçan prototipine TC-ERB: ERBAKAN ismini verdi. Türkiye, Erbakan’ın üstün teknoloji vizyonuyla başka ne sürprizler yapacak, zaman gösterecek.

Ahmet Yavuz'un bugünkü "Temel Bey'in ilginç takipçileri" başlıklı köşe yazısını okumak için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.