Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 6. yılında anılıyor

Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 6. yılında anılıyor

Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının 6. yılında anılıyor

Milli Görüş Lideri, Eski Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan vefat yıldönümünde anılıyor. Saadet Partisi tarafından organize edilen ve bu yıl “Savaş değil, barış, çatışma değil, diyalog” teması ile düzenlenecek etkinliklerde rahmetli Erbakan ve fikirleri anlatılacak. Konya’da da Erbakan Haftası çerçevesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan çeşitli etkinliklerle anılacak.

Bu kapsamda ilk olarak yarın 20.00’da Milli Görüşçü Kuruluşlar Organizasyonu (MİLKO) tarafından Mevlana Kültür Merkezi’nde bir program düzenlenecek. Dr. Abdullah Sevim, “MİLKO ve Erbakan” konusunu anlatacak. Ayrıca programda ‘Sence Erbakan’ konulu resim ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirilecek.

Pazartesi ve Salı günü ise Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı iki program düzenleyecek.

Pazartesi günü 19.30’da Bera Otel’de düzenlenecek programda Doç. Dr. İbrahim Halil Sugözü ‘Adil Düzen ve Erbakan’ı anlatacak. Osman Akgün ise ‘Hatıralarla Erbakan’ı anlatacak.

Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek programda ise Recai Kutan, ‘Milli Görüş ve Erbakan’ konusunu, Lütfi Yalman ise ‘İslami hareketler ve Erbakan’ konusunu işleyecek.

2 Mart Perşembe günü ise Anadolu Gençlik Derneği, Mevlana Kültür Merkezi'nde bir program düzenleyecek. AGD & MGV Genel Başkanı Salih Turhan'ın konuşmacı olarak katılacağı programda Kur'an ziyafeti, tiyatro gösterisi yapılacak ve Ammar Acarlıoğlu, Yusuf Karaburç ezgileriyle geceye renk katacak.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.