Ensar Vakfı: Bir yere kaçtığımız yok

Ensar Vakfı: Bir yere kaçtığımız yok

Ensar Vakfı Başkanı, Karaman'da yaşanan çocuk istismarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ensar Vakfı Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Karaman'da yaşanan çocuk istismarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Dilberoğlu yaptığı açıklamada, "Böyle bir durumda bile hala bu işi örtbas ettiğimiz ile ilgili bir durum var. Bir yere kaçtığımız yok. Varsa bir suçumuz bununla ilgili her şeyi yapmaya hazırız. Toplumun yüreğine umarım su serpilir. Dava sürecini takip edeceğiz. Hak ettiği cezayı umarım bu kişi alır. Medyadan takip ettiğim kadarı ile 600 yıllık bir ceza isteniyor. Benim inancıma göre, bu 600 yıllık ceza bile az, bu kişinin idam edilmesi gerekir" dedi.

Ensar Vakfı Başkanı Dilberoğlu, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Mağdur ailelerin de avukatlığını almaya gayret ederek onlara psikolojik destek vererek dava sürecini takip edeceğiz. İnşallah dava süreci uzun sürmez bir an önce adalet yerini bulur. Dava sürecini takip edeceğiz. Hak ettiği cezayı umarım bu kişi alır. Medyadan takip ettiğim kadarı ile 600 yıllık bir ceza isteniyor. Benim inancıma göre, bu 600 yıllık ceza bile az, bu kişinin idam edilmesi gerekir.



Böyle bir durumda bile hala bu işi örtbas ettiğimiz ile ilgili bir durum var. Anti parantez olarak bunu da vurgulamak isterim. Yurt değil, şube merkezimiz açık. Çocuklarımız var. Gidiyorlar, geliyorlar sürekli bir şeyi göstermiyor. Üniversite, ortaokul öğrencilerimiz de var.

Bir yere kaçtığımız yok. Varsa bir suçumuz bununla ilgili her şeyi yapmaya hazırız. Toplumun yüreğine umarım su serpilir."   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum