Engellilerin yüzü güldü

Engellilerin yüzü güldü

Medicana Konya Özel Hastanesi ile Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği arasında program gerçekleştirildi. Engelli çocuklara yönelik yapılan program, renkli görüntülere sahne oldu.

Medicana Hastanesinde engelli çocuklara özel bir program gerçekleştirildi. Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneğine kapılarını açan Medicana Hastanesi yönetimi ve çalışanları, çocuklarla güzel vakit geçirdi. Engelli çocuklarla Medicana Hastanesi logosunu boyayan hastane yöneticileri, çocuklarla balon oynamayı ve dans etmeyi de ihmal etmedi. Programdan çok keyif aldığını söyleyen Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, duygularını şöyle ifade etti: “Bugün burada bu özel çocuklarla bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Onlar çok değerli ve özel çocuklar. Beraber vakit geçirmekten çok keyif aldım. Beraber boya yaptık. Hastanemizin logosunu boyadık. Beraber birçok güzel oyun oynadık. Dans ettik. Dernek hocalarının eşliğinde elimizden gelen her neyse onu yaptık. Mutluyum. Bugün benim için güzel olduğu kadar anlamlı bir gün. Çocuklarımızın sağlık kontrollerini de ihmal etmiyoruz.”

GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERİYORUZ

Engelli çocuklara yıllardır gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirten Dernek Başkanı Uğur Devecioğlu,şunları söyledi: “Bugün yaklaşık 30 engelli çocuğumuzla Medicana Hastanesinin misafiriyiz. Bize kapılarını açıp, ilgi gösterdikleri için teşekkürü bir borç bilirim. Biz, yıllardır bu çocuklarımızla ilgileniyoruz. Gereken bütün hassasiyeti gösteriyoruz. Hepsiyle bire bir yakından ilgileniyoruz. Derneğimizin değerli hocaları bu çocukların mutlu olması ve kendilerini az da olsa ifade edebilmeleri için büyük bir çaba içine giriyorlar. Bu hocalarımız, büyük bir insan gibi değil o kardeşlerinin yaşıtı olarak çocuklara yaklaşıyor. Bu çocuklar hepimizin çocukları. Böylesine güzel programlar yapıldıkça sadece bu çocuklar değil, hepimiz mutlu oluyoruz.” Program sonrasında bütün çocuklar, göz taramasından geçirildi.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.