Engelliler Gücü Ampute Kayseri’ de kayıp

Engelliler Gücü Ampute Kayseri’ de kayıp

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 2. Hafta maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi Ampute Takımına konuk oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi 2. Hafta maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyesi Ampute Takımına konuk oldu. Oyun olarak ortada geçen ve ilk yarısı 0-0 berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında temsilcimizde defans oyuncusu Ramazan 37. dakikada son adamı düşürdüğü için kırmızı kart gördü. Temsilcimizin bu dakikalarda eksik kalması ile ataklarını artıran ev sahibi takım 40. dakikada İsmail’ in ayağından bulduğu golle maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Soydabircan: Her sene böyle oluyor.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yenebileceğimiz takıma yenildik. Her sene böyle oluyor. Kayseri'de tuhaf bir şey var. Geçen hafta oynadığımız maçın yarısını oynasak 4-0 alırdık. Bu maç bizim için geride kaldı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız ve hedeflerimiz için daha çok çalışacağız. İkinci hafta alınan diğer sonuçlar ise şöyle; İstanbul Yeditepe  Eng.  0 – 0 TSK Reh. Merkezi Eng. Anadolu Erciyes Eng.  1 – 2 Pendik Eng. İstanbul Özürlüler 1 – 5 Osmanlı Spor Eng. Şahinbey Bel.Genç. 2 – 0 Antalya Asat Gençlik.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü ile Elmas Eğitim Kurumları arasında sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde farkındalık oluşturmak ve engelli-engelsiz kaynaşması ile engelli sporlarına bakış açısı temalı bir söyleşi programı yapıldı. Söyleşi programı öncesi Ampute futbol takımı ile Elmas Eğitim Kurumları Okul takımı arasında okul sahasında yapılan gösteri ve dostluk maçında ise güzel görüntüler ortaya çıktı. Çekişmeli geçen maç 3-3 berabere tamamlandı. Maç sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.