Engelli çocuklara sünnet şöleni

Engelli çocuklara sünnet şöleni

Konya’nın Ereğli ilçesinde sünnet ettirilen 14 engelli çocuk için şölen düzenlendi.

Ereğli Belediyesi bünyesindeki Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından sünnet ettirilen 14 engelli çocuk için Oğuz Ata Tesislerinde şölen düzenlendi. Programa AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile hayırsever vatandaşlar ve sünnet ettirilen engelli çocukların aileleri katıldı.


Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, engelli çocukların sünnet töreni ve şölenine destek olan Kaymakam Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ederek, “Engelli çocuklar bizim baş tacımızdır. Onları bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, devletin her vatandaşa hizmet ettiğini ve özellikle de engellilere hizmetin bir başka anlam kazandığını söyledi. Belediye olarak Engelli Koordine Merkezi kurduklarını ifade eden Özgüven, engellilere yönelik sosyal, kültürel projelerle kaymakamlık ve belediye olarak her türlü desteği verdiklerini kaydetti. “Bizlerde bir gün engelli olabiliriz” diyen Başkan Özgüven, bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni projeler ürettiklerini vurguladı.
Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Engelsiz Yarınlar Derneği’nin 3 aylık bir dernek olduğunu belirterek, derneğe kayıtlı 750 üyenin olduğunu ve hedeflenen rakamın 5 bin kişi olduğunu kaydetti.
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Cem Zorlu, “Güzel bir sosyal programda beraberiz. Sosyal Belediyecilik gelişip büyüyor. Belediye başkanımız da artı değer katıyor. Geçmişte engelliler dışarı çıkarılamazken şimdi ise her türlü aktivitenin içerisinde boy gösteriyorlar. Ailelerine de destek olmak gerekiyor. Allah’ın imtihanıdır onların ki. Bu imtihanın sonu cennettir. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından organizasyona katkı sağlayanlara plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.