Enerjide Kaliteli Hizmet

Enerjide Kaliteli Hizmet

Enerjide Kaliteli Hizmet

Hizmet anlayışı firmaların karakterlerini oluşturur. Bir firmayla çalışacaksam ya da ondan hizmet satın alacaksam öncelikle bana sağladığı faydalara bakarım. Uygunsa müşteriye yaklaşımı ikinci sırayı alır. Müşteri memnuniyetini amaçlayan firmalar, müşterisine değer veren firmalar benim için her zaman öncelikli olmuştur.  Bu yüzden de hizmet alacağım zaman önce araştırırım. Çünkü araya bağlayıcı sözleşmeler girmeden ne yaşayacağımı bilmek isterim.

Elektrik sektöründe Enerjisa müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet anlayışını müşteri odaklı yapıyor. İnternet üzerinden birçok işlem yapabilme fırsatı sunuyor müşterilerine. Müşteri potansiyeli olan kişilere de detaylı bilgiler sunarak neden tercih sebebi olduğunu açıklıyor. Online sitesi olan üzerinden üye olarak buradan işlemleri gerçekleştirebiliyoruz. Sadece bireysel olarak değil kurumsal olanların da faydalanacağı birçok kampanya sunuyor. Ev ya da işyeri elektriği için Enerjisa ile çalışmak herkese artı fırsatlar yaratıyor. Enerjinin değerini bilen bir kurum en başta. Bu yöndeki çalışmaları ve destekleri ile enerjisiyle her zaman müşterilerinin yanında. Hem cebimizi hem de bizi düşünen bir firma. Herhangi bir sorunla karşılaştığımızda kolay ulaşabileceğimiz yerlerde konumlanmış olarak çıkıyor karşımıza. Sorunlara hızlı çözümler getiriyor. İstediğimiz her an çağrı merkezine ulaşabiliyoruz. İhtiyaçlarımıza cevap vermek için her an hazırlar. En güzeli de randevulu sistemle çalışıyor olmaları. Uzun kuyruklar, bitmek bilmeyen sıralar yok. İnternet üzerinden,  istediğimiz bir zamana randevu alarak gerekli işlemlerimizi kolaylıkla yapabiliyoruz. Randevu sistemi sayesinde hem zamandan tasarruf ediyoruz hem de planlarımızı aksatmadan gerçekleştirebiliyoruz. Müşterisine verdiği hizmetin yanı sıra çevresine de örnek olan Enerjisa kaliteli bir firma olduğunu ortaya koyuyor.

Enerjisa kurum olarak toplum, çevre ve gelecek için güzel adımlar atıyor. Yenilenebilir kaynaklarımızdan enerji üretimine destek oluyor. Doğaya zarar vermeyecek uygulamaları destekliyor. Doğaya ve insanlara değer veren kurum olarak müşterisini memnun etmeye çalışıyor. Sosyal sorumluluk çalışmalarından kaçmadan toplumunu destekliyor. Enerjisa ile enerjimize güç katılabileceğine inadım. Kullanmayı düşünen biri olarak kuşku duymadan hizmet satın alabileceğim bir firma. Sadece yapacağı ticareti değil çevrenin korunmasını ve enerjinin sürdürülebilirliğini de önemsiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.