Enderun yaz ayında da eğitime devam ediyor

Enderun yaz ayında da eğitime devam ediyor

2017- 2018 eğitim- öğretim yılının yaklaştığı şu günlerde Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi’nde eğitim temposu yaz tatilinde bile devam ediyor.

Pek çok öğrenci Temmuz ayından itibaren okulumuzda ücretsiz YGS derslerinden haftada 12 saat ders yapıyorlar. Üniversite sınavlarına hazırlık sürecinde; bir adım öne geçebilmek için yaz tatilini de iyi değerlendirmenin şart olduğunun farkında olan Özel Enderun Fen ve Anadolu Lisesi 10 Temmuz Pazartesi itibariyle ücretsiz yaz kurslarının startını verdi. Öğrencilerin hem eski bilgilerini pekiştirebileceği hem de yeni yıla hazırlık olarak ders görebilecekleri formatta hazırlanan kursa ilgi her yıl olduğu gibi yoğundu. Ana branşların bulunduğu derslerden veliler de memnuniyetlerini dile getirdi. Ders anlatımı, konu tekrarı ve test çözümü şeklinde ilerleyecek olan dersler hafta içi her gün devam edecek.

Bu çalışma hakkında Okul Müdürü Said Turgut “Amacımız öğrencilerimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak. Yaz tatilinin de verimli geçirilmesinin üniversiteye hazırlık sürecinde önemi büyük. Bu bilinçle üst sınıfa geçen tüm öğrencilerimize tüm branşlarda eğitim veriyoruz. Ara sınıfların  7 Ağustos’a kadar devam edecekleri çalışmalara 12.sınıfa geçen üniversite adaylarımız  1 Eylül’e kadar devam edecek. Ayrıca 9.sınıfa kayıt yaptıran 400 puan limitinin altında olan öğrencilerimize ücretsiz matematik derslerimiz de yapılmaktadır. Buradaki amacımız temel eksiği olan ve matematik hususunda sıkıntı yaşayan öğrencilerimize hem yeni eğitim-öğretim yılına hazırlamak hem de matematik korkularını aşarak sevdirmeye yardımcı olmaktır. Bu amaçla gençlere birebir ve grup eğitimi verilmektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.