En yaşlı kadın Konyaspor taraftarı 98 yaşında

En yaşlı kadın Konyaspor taraftarı 98 yaşında

Süper Lig’in en yaşlı taraftarı 99 yaşında ve Bursaspor kartı çıkarmış. İkinci sırada 98 yaşında Konyaspor logolu kartı olan bir kadın taraftar bulunuyor

5 yıl önce kullanılmaya başlanan Passolig kartları, bugün 4.5 milyon taraftara ulaştı.

18 yaş altı taraftar sayısının 400 bini bulduğunu anlatan Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, “300 bini aşkın da kadın taraftar bulunuyor. 80 yaş üstü düzenli olarak maça giden taraftar sayısı ise 3 bini aşıyor. Süper Lig’in en yaşlı taraftarı 99 yaşında ve Bursaspor kartı çıkarmış. İkinci sırada 98 yaşında Konyaspor logolu kartı olan bir kadın taraftar var. ” şeklinde konuştu.

Passolig'in 5 yılını değerlendiren Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer, "Küme düşme ve şampiyonluk mücadelesinin kızışmasıyla sezon sonunda kart sayısının 4.8 milyona ulaşacağını öngörüyoruz. Ortalama seyirci sayısı da artıyor düzenli olarak. Bu sezon ortalama seyirci sayısında 15 bin rakamını yakalayabiliriz. Süper Lig'de her hafta oynanan 9 maçın ortalama bilet hasılatı ise 2.9 milyon lirayı buluyor” dedi.

Atiker Konyaspor, Passolig kart sıralamasında Süper Lig’de 6. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar, şu ana kadar 140 bin 348 Passolig kart satın aldı. Konyaspor’un bir basamak üstünde yer alan Bursaspor ise 146 bin ile 5. sırada bulunuyor.

875 bin ile Galatasaray'ın ilk sırada yer aldığı Passolig kartlarında, 818 bin ile Fenerbahçe 2'nci, 722 bin ile de Beşiktaş 3'üncü sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.