En Süper Otobüs Oyunları

En Süper Otobüs Oyunları

En Süper Otobüs Oyunları

Merhaba oyun sever arkadaşlar, oyun sever diyorum çünkü bu yazımda oyun oynamayı seven küçük büyük her yaştan dostlarımıza sesleniyorum, sizlere bugün özellikle araba oyunları konusunda internette bizlere hizmet veren oyun sitelerinden süper araba oyunları. net isimli oyun sitesinden bahsetmek istiyorum. Yaz, kış, sıcak, soğuk demeden hepimizin zevkle oynadığı araba oyunlarının bir araya toplandığı bu sitenin özverili bir emek sonucu karşımıza çıktığı ilk bakışta anlaşılıyor. Bu sitede çok güzel 22 kategori mevcut, benim bu kategorilerden en çok ilgimi çeken bu yazıda size tanıtımını yapacağım kategorisi ve bu kategoriden sizin için seçtiğim 2 adet oyunun tanıtımını yapmaya, dilimin döndüğünce sizleri de sıkmadan anlatmaya çalışacağım.

Otobüs oyunları kategorisinde, Size tavsiye edeceğim ve mutlaka oynamanız gerektiğini düşündüğüm 2 adet oyun var, ve bu oyunların birincisi, dur. Bu oyunda size verilen 4 dakikalık süre içinde size verilen otobüs bekleyen yolcuları duraklardan toplayıp oyunu tamamlamaktır. Oyunda klavyenizin yön tuşlarını kullanarak otobüsünüzü hareket ettireceksiniz. Duraklara geldiğinizde otobüsünüzü durdurup yolcuları almak için boşluk tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Otobüsünüzle ufak hasarlı kazalar geçirdiğinizde ise tamir simgeleri ekranda yanıp sönecektir. Bu simgeleri aldığınızda otobüsünüzün kaybettiği canı yeniden kazanacaksınız. Haydi, oyun sever arkadaşlar otobüs şoförlüğü görevinin en iyi şekilde üstesinden geleceğinizi biliyorum.

Şimdi sırada size tanıtacağım ikinci oyun var, , Bu oyunda başlama ekranında isminizi yazıyor ve play butonuna basarak oyuna başlıyorsunuz. Oyunda otobüsünüzü klavyenizin yön tuşlarını kullanarak hareket ettiriyor ve trafiğe kapalı alanda 6 tur diğer okul otobüsleri ile yarışıyorsunuz. Amacınız Engellere takılmadan parkuru başarı ile bitirmektir. Toplamda 3 level olan bu oyunda her levelde farklı bir parkurda yarışacaksınız ve her parkurda elde edeceğiniz başarı ile oyunun bir sonraki leveline geçmeye hak kazanacaksınız. Ben şahsen bu oyunda başarı sağlayamadım fakat sizin bu oyunu başarı ile bitirip oyunun sonunu göreceğinizden eminim.

Burada bize ayrılan yerin sonuna geldik sevgili oyun sever arkadaşlar, sizleri her zaman aramızda görmek için superarabaoyunlari.net oyun sitemize bekliyorum, hepinize tekrar iyi tatiller, iyi eğlenceler, oyun dolu günler diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum