En Hızlı Kalemtraş Kullanana Kalem Seti Hediye Etti

En Hızlı Kalemtraş Kullanana Kalem Seti Hediye Etti

Türkiye'nin önde gelen kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT Mağazaları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı açılışını farklı bir etkinlikle karşıladı. Veli ve öğrencilerin okul alış verişini keyifli hale getirmek için...

Türkiye'nin önde gelen kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT Mağazaları, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı açılışını farklı bir etkinlikle karşıladı. Veli ve öğrencilerin okul alış verişini keyifli hale getirmek için 'kalem açma yarışması' düzenleyen NT, dereceye girenlere kalem seti hediye etti.

NT Mağazalarının StarCity AVM şubesinde düzenlenen yarışmada, minikler kalem ve kalem traşla tanışırken, ailelerde çocukları için yarışarak hediyeler kazandı. Yarışmaya katılan 3. sınıf öğrencisi Ayşegül Kılıç, başarısını okulda çok kalem açmasına bağladı. Kılıç, "Okulda çok kalem açarım, biraz zorlandım ama iyi oldu. Çok teşekkür ederim." dedi. 4. sınıf öğrencisi olan ablası İlayda Kılıç da kardeşinin kendisinden daha başarılı olduğunu ifade ederek, "Kardeşim okulda hep kalem açar. Ben kalem açmada kötüyümdür aslında ama. Okullar açıldı, bugün heyecanlıydım ama geçti." dedi.

NT Mağazaları'nın StarCity AVM şubesi yöneticisi Kenan Babür de yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, şöyle konuştu:

"Biz genel bir etkinlik olarak öğrencilerimiz için kalem açma yarışmasını başlattık. Öğrencilerimizle keyifli ve eğlenceli vakit geçirdik. Umarım öğrencilerimiz de değerli bir vakit geçirmiştir. Yarışmayı ilk defa StarCity mağazamızda kullandık. Etkinliğimizde, öğrencilerimizin kalem tıraşta ne kadar çok becerikli olup olmadıkları, ne kadar çok hızlı oldukları ve kalem ve kalem tıraş hakkında bilgi edindiklerini görmüş olduk. Amacımız da buydu zaten. Bunu küçük bir etkinlik olarak başlatmak istedik. İleriki zamanlarda farklı etkinliklerimiz de olacak elbet. Özellikle anne ve babaların çocuklarıyla birlikte hoş bir vakit geçirmesi, bizi de mutlu etti. Bu tarz etkinlikleri yine ailece, çocuklarla beraber yapmak istiyoruz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.