En güzel hizmet için çalışıyoruz

En güzel hizmet için çalışıyoruz

Karatay Belediyesi tarafından, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Başkanvekili Şaban Önal, Karatay için gece gündüz çalışacaklarını söyledi

Karatay Belediye Başkanvekili Şaban Önal, Karatay Belediyesi’nin çok büyük ve güzel bir aile olduğunu belirterek, “Karatayımızın daha güzel hizmetlere ulaşması adına tüm enerjimizle çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi. Karatay Belediye Başkanvekili Şaban Önal, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, ilk önce Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde çalışan personellerle bir araya geldi. Başkanvekili Şaban Önal, bayramlaşma öncesinde tüm İslam âleminin, Konyalıların ve personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayram tatili süresince hizmetlerin aksamaması adına gösterdikleri gayretleri dolayısıyla tüm nöbetçi personele teşekkür etti.

DAYANIŞMANIN EN GÜZEL OLDUĞU BELEDİYEYİZ

Bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörünün perçinlendiği, birliğin güçlendiği günler olduğunun altını çizen Önal, “Bunu korumak ve daha da güçlendirmek adına bu programlara önem veriyoruz. Zaten eğer bunu tesis edemezsek veya devam ettiremezsek hiçbirimiz ne işimizden ne de arkadaşlıklarımızdan hiçbir verim alamayız. Ama çok şükür ki bu birliğin dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel olduğu belediyelerden birisiyiz. Sadece Karatay Belediyesi’nde değil, Büyükşehir ve diğer tüm ilçe belediyelerimizde, şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarımız, STK’larımız ile Konyalı hemşehrilerimiz arasında da çok güzel bir dayanışma ve birlik var. İnşallah bu anlayışla şehrimizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

EN GÜZEL HİZMETİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediyesi olarak en büyük amaçlarının şehre en güzel hizmeti vererek Karataylıları mutlu etmek olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanvekili Şaban Önal, sözlerini şöyle tamamladı: “Büyük ve güzel bir aileyiz. Karatay Belediyesi olarak elimizdeki kaynaklarla en verimli ve en güzel hizmeti sunmak adına gece gündüz çalışıyoruz. Bu bağlamda da belediyemizdeki her bir personelimizin ayrı bir kıymeti ve ayrı bir önemi var bizler için. Her birinizin ilçemize ve insanımıza güzellikler kattığınızı görüyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler de sizlerin daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi adına bir gayretin içinde olduğumuzu da bilmenizi isterim. İnşallah yeni başlayan bu yeni dönemle birlikte de Karatayımızı çok daha güzel günleri bekliyor.”  Karatay Belediye Başkanvekili Şaban Önal, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Tatlıcak Tesisleri’nin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Karatay Belediyesi hizmet binası ile Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Konya Büyükşehir Belediyesi ve diğer merkez ilçe belediye yönetici ile çalışanlarının katıldığı bayramlaşma törenine de katılarak personelle bayramlaştı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.