En golcü Riad Bajic

En golcü Riad Bajic

Atiker Konyaspor’da geride kalan sezonda en golcü isim ligde ve kupada toplam 20 gol atan Riad Bajic oldu. Yeşil-beyazlı ekip ligde rakip fileleri 40 kez havalandırdı

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu 43 puanla 9.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor 34 haftada 40 gol kaydetti. Atiker Konyaspor’un en golcü ismi oynadığı 32 maçta 2 bin 229 dakika sahada kalan ve rakip fileleri 17 kez havalandıran Riad Bajic oldu.

Boşnak oyuncu iç sahadaki Beşiktaş ve A.Alanyaspor, deplasmandaki Fenerbahçe ve Gaziantepspor maçlarında 2’şer gol kaydederken, A.Alanyaspor ile deplasmanda oynadığımız ve 3-2 kazandığımız maçta attığı ilk gol hakem kayıtlarına Berkan Emir’in kendi kalesine attığı gol olarak geçti.

Yeşil-beyazlı ekipte Riad Bajic’ten sonra en golcü oyuncular 5 golle Ömer Ali Şahiner ve 4 golle Jagos Vukovic oldu. Atiker Konyaspor’un gollerinden 3’ü ise rakip takım oyuncuları tarafından kendi kalelerine atıldı.

Sezonun 4.haftasında iç sahada 1-1 berabere biten Gençlerbirliği maçında Uğur Çiftçi, 13.haftada deplasmanda 3-2 kazanılan A.Alanyaspor mücadelesinde Berkan Emir ve 19.haftada deplasmanda 5-1 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasında Dusko Tosic kendi kalesine gol atan oyuncular oldu.

KARTAL KUPADA 18 GOL ATTI

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında 18 gol kaydetti. Bu gollerin dördünün rakip oyuncular tarafından kendi kalelerine atıldığını görüyoruz. Kalan 14 golün üçer tanesinde Riad Bajic ve Halil İbrahim Sönmez'in, ikişer tanesinde Rangelov, Hora ve Fofana'nın, birer tanesinde de Vukovic ve Hadziahmetovic'in imzası bulunuyor. Yeşil-beyazlılar, 14 golün 12'sini ayakla, ikisini penaltıdan atarken, kupada hiç kafa golü bulamadı.

Atiker Konyaspor’un 2016-2017 sezonunda bulduğu gollerin dağılımı şöyle:

RİAD BAJİC

17 Gol

ÖMER ALİ ŞAHİNER

  5 Gol

JAGOS VUKOVİC

  4 Gol

DİMİTAR RANGELOV

  3 Gol

DENİ MİLOSEVİC

  2 Gol

IOAN HORA

  1 Gol

NEJC SKUBİC

  1 Gol

ALİ ÇAMDALI

  1 Gol

AMİR HADZİAHMETOVİC

  1 Gol

JENS JONSSON

  1 Gol

SELİM AY

  1 Gol

Uğur Çiftçi (Gençlerbirliği)

  1 Gol

Berkan Emir (A.Alanyaspor)

  1 Gol

Dusko Tosic (Beşiktaş)

  1 Gol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.