En fazla desteği Konya vermeli

En fazla desteği Konya vermeli

AK Parti Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, “Bu iş bir seçim işi değil bir sevda işi. Başbakanımıza aday olduğu memleketinde en yüksek oyu çıkartmamız gerekiyor” dedi

AK Parti Meram’da seçim çalışmaları devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Meram ilçesindeki çalışmalara katıldı. Çeşitli kurum ziyaretleriyle birlikte, Bozkırlılar Vakfı, TÜYAP Endüstri Zirvesi ve Yaylapınar Uhud mahallesinde mahalle toplantısına katılan Altunyaldız’a ilgi yoğun oldu. Meram İlçesindeki seçim çalışmasına Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Meram Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri Katıldı. Çeşitli kurum ziyaretlerinin gerçekleştiği gezide Bozkırlılar Vakfı ziyaret edildi. Bozkırlılar Vakfı Konya Şube Başkanı Hasan Ali Ünlü ve Vakıf yöneticileriyle görüşen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız burada, “Bu iş bir seçim işi değil bir sevda işi. Bu iş Başbakanımıza memleketinde sahip çıkma işi. Başbakanımıza aday olduğu memleketinde en yüksek oyu çıkartmamız gerekiyor. O yüzden her birimizin görevi var. Komşu, eş, dost akraba demeden gece gündüz çalışmamız gerekli. 7 Haziranı bu şekilde bayram havasına dönüştürmeliyiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve beraberindeki heyet daha sonra TÜYAP Fuar alanındaki Konya Endüstri zirvesini ziyaret etti. Burada fuara katılan firmaların stantlarını gezen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Altunyaldız, firma yetkililerinden Ak Parti’ye destek istedi. Meram ilçesindeki seçim gezisinde Altunyaldız, Yaylapınar Uhud mahallesindeki mahalle toplantısına katıldı. Burada mahalle sakinlerine hitap eden Altunyaldız, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu ülkede kutlu bir yürüyüş başladı. Çocuklarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz okullarda okuyamadılar. Başörtüsünü çıkartacaksın ya da okula girmeyeceksin dediler zulüm gördük, acı çektik. Ama yılmadık. Cumhurbaşkanımız kendisini siper etti. Türkiye’yi dönüşüme, değişime hazırladı ve yürüdü. Milletine ve bu ülkenin geleceğine inandı. Ve davayı çok yükseklere taşıyarak bu toprakların insanı Başbakanımıza bayrağı teslim etti. Bu bayrak Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun ellerinde ve bizlerin omuzunda dünya döndükçe dalgalanmaya devam edecek. Bugün artık başörtülü gençlerimiz, bacılarımız okullarda okuyabiliyorlar, işlerde de çalışabiliyorlar. Mücadelemiz hiç bitmeyecek. Bugün oyunlar yine değişik şekillerde devam ediyor. Bizler mücadele azmimizi hiç kaybetmeden Başbakanımızın önderliğinde memleketimize sahip çıkacağız ve 7 Haziranda sandıkta en yüksek desteğimizi vereceğiz buna inancımız tamdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.