Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

En azından yenilmedik

En azından yenilmedik

                                     

 

                Kasımpaşa gibi ligin en güçlü takımlarından birini geriden gelerek yenince, Akhisar maçından da galibiyetle döneceğimize inanıyordum.

                Beklentim gerçekleşmedi, ama en azından yenilmedik, deplasmanda alınan bir puan önemli.

                Daha önceki yazılarımda bizim rakiplerimiz Büyük takımlar değil, rakiplerimiz Anadolu takımları, bu maçları evimizde kazanalım, deplasmandan da bir puan alalım bu bize yeter düşüncesi içindeydim.

                Ancak bu görüşüm değişti, Konyaspor’ un rakipleri bundan böyle Anadolu takımlarından ziyade, Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş, Kasımpaşa, Trabzon ve Fenerbahçe’ dir.

                Düşüncelerimin değişmesini Aykut Kocaman’ ın takımın başına gelmesine borçluyum. Aykut Kocaman şüphesiz ülkemizin en beyefendi teknik direktörü. Yeteneklerini zaten tartışmıyorum.

                Ancak şunu demeden de geçemeyeceğim, “Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ ı elinden kaçırdığı için, başını daha çok taşlara vuracak”

                Akhisar deplasmanın da rakip kaleye daha fazla şut çektik, ancak isabetli şut oranımız oldukça düşük, bu eksikliğin devre arasında yapılan çalışmalarla giderileceğini düşünüyorum. Üç puan alsak iyi olacaktı ama, en azından yenilmedik.

TRABZON MAÇI İÇİMİZİ ACITTI

Trabzon spor maçı içimizi acıtan bir maç oldu. Bu atmosferde çıkılan Kasımpaşa maçından nasıl bir sonuç alınacağı merak konusu idi.

                Lig ikincisi Kasımpaşa oldukça iyi bir ekibe sahip ve başında da deneyimli Teknik Direktör Mustafa Denizli var.

                Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Aykut Kocaman, Sergen Yalçın gibi teknik direktörler hangi takımın başında olursa olsun, diğer takımların korkulu rüyasıdır, oyuncular neredeyse bu teknik direktörlerin karşısına moral ve motivasyon olarak 1-0 yenik başlar.

KASIMPAŞA İLE GÜLDÜK

                trabzonspor maçından sonra Kasımpaşa ve bu takımın başında bulunan Mustafa Denizli ile mücadele edilecek olması zihinlerde soru işaretleri bırakıyordu.

Şüphesiz ligin en iyi hücum hattına sahip takımlarının başında geliyor Kasımpaşa.

Konyaspor ise hücum hattında etkisiz, son vuruşları yapamayan, rakip kaleye şut çekemeyen bir görüntü içinde.

Kısacası maç öncesi tüm olumsuzluklar Konyaspor’un yanındaydı. İşte böyle bir atmosferde çıkıldı Kasımpaşa maçına.

Aykut Kocaman’ ın gelişi ile oyuncular ve taraftarların kendine olan güvenleri arttı. Hatta seyirci de içeride oynanan maçları kazanırız, en zorlu deplasmanlarda bile beraberlikle döneriz havası oluştu.

Kasımpaşa karşısında öylesine önemli bir galibiyet alındı ki, bu galibiyetin getirisini ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz.

Yukarıda da bahsettim, Akhisar maçından galibiyet bekliyordum, maçın ilk dakikalarında gol atabilirdik, olmadı.

Buna rağmen beraberlik de iyi sonuç. puanımızı 25 e yükselttik. En azından yukarıda ki takımlar ile aramız fazla açılmadı.

Lige verilen arada eksikliklerimizi giderip, ikinci yarıya daha iyi başlayacağımıza inanıyorum. İlk yarının değerlendirmesini önümüzdeki haftalarda yapacağım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR