En az kızaran Anadolu

En az kızaran Anadolu

2.Lig Beyaz Grup'ta Anadolu Selçukspor, bu sezon gördüğü 2 kırmızı kart ile grupta en az kızaran takım oldu. Grupta en çok kızaran ise 13 kırmızı kart ile Pazarspor oldu

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen ve ligin bitimine iki hafta kala Hatayspor'u 2-0 yenerek ligde kalmayı garantileyen Anadolu Selçukspor, bu sezon 80 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü. Geçen sezon 103 sarı kart ve 7 kırmızı kart gören Anadolu Selçukspor, geçen sezona nazaran daha az hırçın bir sezon geçiriyor.

GENÇLER ÇOK HIRÇIN

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçkuspor'da en çok 3 sarı kart gören futbolcunun genç olması dikkat çekiyor. 21 yaşında ki 3 genç futbolcu gördükleri 8'er sarı kart ile takımda en çok sarı kart gören futbolcu. 21 yaşında ki ; İsmail Güven, Soner Birinci ve Can Demir Aktav bu sezon en çok sarı kart gören futbolcu.

EN AZ KIZARAN ANADOLU SELÇUK

Bu sezon Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, bu sezon grupta gördüğü 2 kırmızı kart ile en az kızaran takım oldu. Anadolu Selçukspor'u 3 kırmızı kart ile Fethiyespor takip ederken Bayrampaşa ile Bugsaşspor 4 kırmızı kart gördü. Grupta en çok kırmızı kart gören ise 13 kırmızı kart ile Pazarspor oldu.İstanbulspor 12 kırmızı kart görürken, Kırklarelispor ise 10 kırmızı kart ile grupta ne çok kırmızı kart gören 3.takım oldu.

EN İSTİKRARLISI CAN DEMİR AKTAV

Konya Anadolu Selçukspor’da 2015-2016 sezonunda 30 oyuncu forma giydi. Geniş bir kadro ile mücadele eden yeşil-beyazlı ekipte en istikrarlı oyuncu ise  Can Demir Aktav oldu. Genç savunma oyuncusunu ligde ve kupada bu sezon 33 maçta forma giydi ve  2 bin 956 dakika sahada kalarak takımın en çok forma giyen oyuncusu oldu. Can Demir aynı zamanda filelere de 2 gol göndererek takımına gol yollarında da katkı sağladı.Anadolu Selçukspor’da Can Demir Aktav’ı 32 maç ve 2 bin 895 dakika ile Onur Arıkan takip etti. Yeşil-beyazlı ekipte kaptan Ahmet Önay 2 bin 645, İsmail Güven 2 bin 599, Seddar Karaman 2 bin 550 ve Okan Derici 2 bin 468 dakika sahada kalan isimler oldu. Anadolu Selçukspor’da Adlan Canlıka, Onur Nasuhoğulları, Murat Çakır ve Emre Yılmaz sadece bir maçta forma şansı buldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.