Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'siyanür' toplantısı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden 'siyanür' toplantısı

Türkiye'de son 10 günde içerisinde 4 kardeş, 4 kişilik aile ve son olarak 3 kişilik bir aile siyanür içerek intihar etti. Emniyet Genel Müdürlüğü 22 Kasım'da siyanürle ilgili toplanma kararı aldı.

Türkiye’yi dehşete düşüren ilk olay 5 Kasım’da İstanbul Fatih’te meydana geldi. Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki 5 katlı apartmanın birinci katında yaşayan Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin'in (56) cesetleri polis ekipleri tarafından bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu Oya Yetişkin’in kardeşlerini siyanürle zehirledikten sonra intihar ettiği anlaşıldı.

 

3 GÜN SONRA ANTALYA

 

Kan donduran bir haber bu kez 8 Kasım’da Antalya’dan geldi. Sekiz katlı bir apartmanın en üst katında oturan Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) cesetleri bulundu. Yapılan araştırmalarda maddi kriz içerisinde bulunan Selim Şimşek’in, eşi ve iki çocuğunu siyanürle zehirledikten sonra intihar ettiği belirlendi.

 

VE BUGÜN BAKIRKÖY

 

Bu gün de Bakırköy Osmaniye’deki bir apartman dairesinde biri çocuk üç kişinin cesedi bulundu. Cesetlerin baba Z.D., anne B.D ve çocukları A.D.’ye ait olduğu öğrenildi. AFAD ekipleri olay yerinde siyanüre rastladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.