Emniyet Amiri Gaffur Ataç: Vekaletimizi Allah’a Verdik

Emniyet Amiri Gaffur Ataç: Vekaletimizi Allah’a Verdik

Çağlayan’daki İstanbul Adliye Sarayı’nda nezarethanede tutulan 49 polisten biri olan Emniyet Amiri Gaffur Ataç, kendisi ve arkadaşlarının vekaletlerini Allah’a verdiklerini, dolayısıyla özgür olduklarını söyledi. Sahur vakti gözaltına...

Çağlayan’daki İstanbul Adliye Sarayı’nda nezarethanede tutulan 49 polisten biri olan Emniyet Amiri Gaffur Ataç, kendisi ve arkadaşlarının vekaletlerini Allah’a verdiklerini, dolayısıyla özgür olduklarını söyledi.

Sahur vakti gözaltına alınarak adliye nezarethanesinde bekletilen polisler veda konuşması yaptı. Konuşmalarını karar öncesi ailelerine ve dostlarına avukatları aracıyla duyuran polisler, hukuksuzluğa dikkat çekti. Nezarethanede tutulan 49 polisten biri olan Emniyet Amiri Gaffur Ataç, şunları söyledi; “Artık bizim işimiz Allah’a kaldı deniyor. Evet bizim işimiz Allah’a kaldı ise artık biz özgürüz. Çünkü Allah en iyisini bilendir. Bizim arkadaşlarımızın dediği şudur; biz ‘Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl’ diyoruz. Biz vekaletimizi Allah’a verdik. Allah en iyisini bilendir. Biz dostlarımızdan, sevdiklerimizden, dışarıdaki bekleyen insanlardan, tüm Türkiye ve dünyadaki Müslümanlardan dua istiyoruz. Allah’a emanet olsunlar.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.