Emmioğlu Giyim umreye gönderiyor

Emmioğlu Giyim umreye gönderiyor

Umre ziyareti kampanyasını gelenek haline getiren Emmioğlu Giyim Mağazaları, bu yılki umre kampanyasında 30 kişiyi umreye gönderecek. Kampanya 10 Nisan 2015 tarihinde sona erecek

Konya’nın hazır giyim sektöründeki önemli markalarından biri olan Emmioğlu Giyim Mağazaları yeni umre kampanyasını başlattı. Emmioğlu Giyim Mağazaları Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gökay, kampanya hakkında bilgi vermek amacıyla Kandil Etliekmek’te basın toplantısı düzenledi. 24 Kasım tarihiyle birlikte kampanyanın başladığını belirten Gökay, “Giyim sektöründe 6 yıldır umre kampanyası yaparak hem perakende sektörüne örnek olan hem de müşterilerinin beğenisini kazanan Emmioğlu Giyim Mağazaları, 6 yıldır gerçekleşen umre kampanyalarında 125 kişiyi umreye gönderdi. 7.si düzenlenen bu kampanyayla toplam 155 kişi umre için kutsal topraklara gitmiş olacak. Geleneksel hale gelen ve bu yıl umre kampanyasında 30 talihli müşreti umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek” dedi.

30 KİŞİ 15 GÜN UMRE ZİYARETİ YAPACAK

Kampanyanın 10 nisan 2015 tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Gökay, “Aziziye Mahallesi Piri Mehmet Çarşısı’ndaki mağazamızdan tek seferde 50 lira ve katlarında alışveriş yapan müşterilerimiz kupon doldurarak 1 çekiliş hakkı kazanacak. Kampanya sonunda bu umre ziyareti piyangosunun talihlileri noter huzurunda gerçekleşecek çekilişle belli olacak. Toplam 30 kişinin 15 günlük umre ziyareti kazanacağı çekiliş sonrası kazanan talihliler 2015 yılı Mayıs, Haziran ayı içerisinde Hennes Tour aracılığı kutsal topraklara uğurlanacak. Bu yılda her yıl olduğu gibi gönderdiğimiz müşterilerin huzurlu bir şekilde seyahat ve ibadet yapmaları için gayret sarfedeceğiz” diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ KURULUŞU

Hennes Tour Genel Müdürü Cengiz Dağdeviren ise, kampanyanın manevi açıdan anlamlı olduğuna dikkat çekerek, ticari bir kaygının güdülmediğini söyledi. Emmioğlu Giyim ile 3 yıldır beraber olduklarını belirten Dağdeviren, “Bizi tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Şu önemli konunun da altını çizmek istiyorum. Manevi değerlerin korunması adına bu tür kampanyanların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Emmioğlu’nun 6 yıldır düzenlediği bu kampanya Konya halkına bir hizmettir. Acenta ve diğer firmaların bu tür organizasyonlara destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Hennes Tour da Avrupa İslam Topluluğu Milli Görüş kuruluşudur. 4 yıldır Türkiye’deki birçok firma ile protokol imzalıyoruz. Şu ana kadar Türkiye’de 15’e yakın şubemiz oldu. Kabe’deki inşaat çalışmalarının her ne kadar hareketliliği azaltsa da ilerleyen yıllarda durumun iyileşeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.