Emin Çölaşan'dan Bahçeli'ye Erdoğan fırçası

Emin Çölaşan'dan Bahçeli'ye Erdoğan fırçası

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılan MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi.

30 Mart yerel seçimler ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde MHP Lideri Devlet Bahçeli;  Recep Tayyip Erdoğan'a demediğini bırakmamıştı.

KILIÇDAROĞLU KATILMADI, BAHÇELİ KATILDI

Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmadığı ancak Bahçeli'nin Erdoğan'a söylediği onca hakaretlerden sonra yemin törenine katılıp ayakta alkışmasını, "Kendi kendime dedim ki “MHP onun ant içme törenine kesinlikle katılmayacaktır!.. Bunca hakaretten sonra böyle bir şey yapamaz!..” Perşembe günü bir baktık ki, MHP tam kadro Meclis’te…" sözleriyle eleştirdi.

"BAHÇELİ NASIL DA HAYKIRIYORDU"

Çölaşan'ın yazısından satır başları;

"Sevgili okuyucularım, lütfen benim aptallığıma ve geri zekalı olmama verin!.. Ben bu MHP’nin nasıl bir parti olduğunu, kime nasıl hizmet ettiğini anlaması bir türlü mümkün olmamış bir gazeteciyim. Gerek 30 Mart yerel seçimleri ve gerekse son cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Devlet Bahçeli’ninTayyip için söylediği ağır sözler kulaklarımda çınlıyor. Sözler demek yetmez, hakaretler diyelim. O sözlerin yüzde birini herhangi bir gazeteci yazmış olsaydı, çoktaaan tutuklanıp içeri atılmış olurdu. Hele son cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce, Bahçeli nasıl da haykırıyordu. O şahsın o makama layık olmadığını yolsuzluk, rüşvet ve Güneydoğu’da ülkeyi bölme olaylarına nasıl alet olduğunu örnekleriyle anlatmıyor muydu!

"BİR BAKTIK Kİ MHP TAM KADRO MECLİS'TE"

Gün geldi, Tayyip cumhurbaşkanlığı makamına seçilmeyi başardı. Kendi kendime dedim ki “MHP onun ant içme törenine kesinlikle katılmayacaktır!.. Bunca hakaretten sonra böyle bir şey yapamaz!..” Perşembe günü bir baktık ki, MHP tam kadro Meclis’te… Düşündüm ki “Belki bir bildikleri vardır, ayağa kalkmazlar, alkış tutmazlar!..” Tayyip çıktı kürsüye, kendince yemin etti. Aaaa!.. MHP milletvekilleri -iki üç kişi dışında- tümüyle ayakta ve Tayyip’e alkış tutuyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu be kardeşim!

"ALKIŞ TUTTUĞUN İÇİN BİN DEFA PİŞMAN OLACAKSIN"

Ey Bahçeli, seçim öncesinde Tayyip için ne dediysen doğruydu. Ailesinin servetinden açıklanan ses kasetlerine, ülkeyi bölme çabalarından kendisinden hesap soracağına kadar söylediğin her şey doğru ve haklıydı. İyi de, böyle tanımladığın birinin ant içme törenine sen ve partin hangi gerekçeyle katıldınız? Ne işiniz vardı orada? “Cumhurbaşkanına saygı göstermek” gerekirmiş! Böyle açıkladı. Sen onun sana göstereceği saygıyı (!) bundan sonra görürsün. Bak daha ne hakaretlere uğrayacaksın… Ve törene katılıp ayağa kalktığın, kendisine alkış tuttuğun için bin defa pişman olacaksın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum