Emeklinin Banka Şubesindeki Ölümü

Emeklinin Banka Şubesindeki Ölümü

Şişli'de, bir banka şubesinde merdivenlerden düştüğü iddia edilen bir şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin emekli olduğu ve maaşını almak için bankaya geldiği öğrenildi.Olay, Halaskargazi...

Şişli'de, bir banka şubesinde merdivenlerden düştüğü iddia edilen bir şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Vefat eden kişinin emekli olduğu ve maaşını almak için bankaya geldiği öğrenildi.

Olay, Halaskargazi Caddesi'nde bir banka şubesinde yaşandı. İddialara göre, 64 yaşındaki Kemal Akın emekli maaşını almak için olayın gerçekleştiği banka şubesine geldi. Bankanın üst katında işlemini yaptıran Akın, iddialara göre yüksek tansiyonun da etkisiyle merdivenlerden kayarak yere düştü. Yere kafasını çarpan Akın için olay yerine ambulansın gelmesi beklendi. Bu sırada şahıs kan kaybetti. Akın'ın yakınları ambulansın geç kalmasına sinirlendi. Çevredekiler de banka görevlilerine özel bir otomobille yaralı şahsın götürülmesi için ısrar etti. Banka yetkilileri ambulans gelmeden şahsın götürülmesine izin vermedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde yerde yatan Akın'a müdahale etti. Nabız atışı çok düşen Akın, sedye ile ambulansa götürüldü. Akın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay yerindeki vatandaşlar da banka görevlilerine tepki gösterdi. Banka yetkililerinin yardım etmediğini öne süren vatandaşlar özel otomobille şahsın hastaneye götürülebileceğini ancak hiç kimsenin buna yanaşmadığını iddia etti. Bazı vatandaşlar da ambulansın geç kaldığını söyledi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.