Emeklerimize yazık oldu

Emeklerimize yazık oldu

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında alınan bir puana üzüldüklerini ve emeklerine yazık olduğunu söyledi

Anadolu Selçukspor sahasında Anadolu Üsküdar ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmasının son dakikasında ciddi bir hakem hatası ile karşılaştıklarını kaydeden teknik direktörü Cenk Özcan: “Maç içinde üç topumuz direkten döndü. Rakibimize pozisyon vermeden maçı tamamladık. Hepimiz üzgünüz emeklerimize yazık oldu” dedi.

Teknik direktör Cenk Özcan karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında: “Kendi sahamızda kazanma geleneğini sürdüremediğimiz için üzgünüz. Bu gün karşılaşmaya iyi başladık esasında, golü bulabilseydik daha farklı olabilirdi. İlk yarıda tempoyu biraz daha arttırabilseydik golü bulabilirdik. İkinci yarıla beraber oyuna tempolu başladık,  direkten dönen toplarımız oldu, 60. dakikada yaptığımız iki oyuncu değişikliğinin ardından rakibi tamamen baskı altına aldık,  sağdan, soldan yaptığımız ataklarla gol aradık. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum ama uzatmanın son dakikasında bulduğumuz pozisyonda kalecinin müdahalesi penaltı olmalıydı. Hakem arkadaşımız çok rahat bir pozisyonu çözemedi. Maçın sonucunu hakeme bağlamak istemiyorum ama hakkımızın bu olduğunu düşünüyorum. Esasında oyunu başında çözmemiz gerekiyordu, geçen her dakika rakibin avantajına oldu. Futbolu güzelleştirme adına çaba göstermediler, futbol oynanmadan bir puanı aldılar. Maç içinde üç topumuz direkten döndü. Rakibimize pozisyon vermeden maçı tamamladık. Hepimiz üzgünüz emeklerimize yazık oldu. Artık önümüze bakmak zorundayız. Bu hafta kupa maçımız var, sonrasında deplasmanda yine önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımıza hemen başlayacağız. Her zaman söylüyorum biz mücadelemize devam edeceğiz. Öncelikli amaçlarımız var. Biz Konyaspor'a futbolcu yetiştiriyoruz, biz Türk futboluna oyuncu yetiştiriyoruz. Bunu yapabilirsek ve yanında play-off oynama başarısını elde edersen mutlu oluruz. Maçlarımıza gelen taraftarların,  spor adamlarının bunu bilmesini istiyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.