Elektrik Ve Aydınlatma Fuarı Almatı’da Yapıldı

Elektrik Ve Aydınlatma Fuarı Almatı’da Yapıldı

Orta Asya'nın en büyük uluslararası elektrik, enerji ve aydınlatma fuarı, Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirildi. Bu sene altıncısı düzenlenen fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra; Belarus, Bulgaristan, Almanya, Hindistan, İtalya,...

Orta Asya'nın en büyük uluslararası elektrik, enerji ve aydınlatma fuarı, Kazakistan'ın Almatı şehrinde gerçekleştirildi. Bu sene altıncısı düzenlenen fuara ev sahibi Kazakistan’ın yanı sıra; Belarus, Bulgaristan, Almanya, Hindistan, İtalya, Polonya, Rusya, Suudi Arabistan, İsveç, Türkiye ve Ukrayna’dan gelen şirketlerler katıldı.

Almatı’da Baluan Şolak Spor Sarayı’nda yapılan fuarda elektrik ve güvenlik alanındaki son teknoloji ürünler sergilendi. Fuar kapsamında ayrıca seminerler

de düzenlendi. Central Asia Electricity World fuarında; elektrik tesisat ve malzemeleri, kontrol ölçüm cihazları, elektrik motorları, jeneratörler, pompalar, akümülatörler, aydınlatma armatürleri ve elemanları, acil aydınlatma, güç kaynakları, iletim ve dağıtım elemanları, güneş ve rüzgar enerjisi, elektrik pano, kanal ve bağlantı elemanları başta olmak üzere 50’den fazla yeni ürün sergilendi.

Central Asia Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Mutlu yaptığı açıklamada, ülkede yerli üretim kapasitesinin yok denecek kadar düşük olduğundan dolayı elektrik-enerji ürünleri ihtiyacı ithalat yoluyla karşılandığını ifade ederek bu tür fuarların yeniliklerin tanıtılması adına büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.